Kassesystem til genbrugsbutik

Amero har flere genbrugsbutikker som kunder og har gode erfaringer at løse genbrugsbutikkers unikke problemstillinger.

Hvis du skal bruge et kassesystem til en genbrugsbutik eller til en kæde af genbrugbutikker, så er Ameros kassesystem er godt valg. Vi har flere genbrugsbutikker som kunder og har gode erfaringer med at løse de unikke problemstillinger, som lige netop genbrugsbutikker står med.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem til en genbrugsbutik

I får et nemt og brugervenligt kassesystem som alle kan lære at bruge. Kassesystemet bruges i mange butikker, bl.a. Kirkens Korshær. Vi har en hurtig og hjælpsom support — super hjælp brugere som ikke er vant til IT.

Brugervenligt kassesystem med fri support

Kassesystemets brugervenlighed er særligt blevet bekræftet i genbrugsbranchen, hvor flere af vores kunder med et stort antal frivillige og ikke IT-stærke medarbejdere stadig finder systemet nemt og overskueligt.  

Netop derfor tør vi hos Amero at sælge et abonnement med fri support. Hos Amero sidder flere medarbejdere klar ved telefonerne, som derfor i gennemsnit holder svartiden under 10 sekunder.

Fleksible varer, priser og rabatter

Med FlexSystemet kan du hurtigt og nemt oprette nye eller ændre på eksisterende varer. Varer kan oprettes med faste priser eller uden at prisen defineres. Nogle butikker kan med fordel operere med få varegrupper uden faste priser, så ekspedienten blot selv taste prisen ind ved salg.

Har du behov for forskellige varer i forskellige butikker under samme kæde, så kan dette ligeledes nemt tilpasses i systemet.

Vores forskellige rabatfunktioner giver dig mulighed for at give rabatter på enkelte varer, puljer af varer eller endda hele bonen. Ønsker du faste kampagnerabatter, så kan dette tilmed sættes op i systemets online backoffice.

 • Fleksible varer og priser
 • Flere typer rabatter
 • Intelligente labels til prismærkning

Butiks- og driftsoversigt online

Hvis du styrer flere butikker eller endda en hel kæde af butikker, så giver FlexSystemet dig en indsigt i alle butikkernes drift direkte gennem vores online administrationssystem. Det er også herfra du nemt styrer alle varer og deres priser, hvad end du ønsker at styre det på kædeniveau eller ned i den enkelte butik. FlexSystemet giver dig ligeledes adgang til at se statistik og rapporter både som rå tal eller vist i grafiske oversigter. Du kan derfor nemt følge med i driften direkte fra hovedkontoret.

Stor erfaring med forskellige typer genbrugsbutikker

Hos Amero servicerer vi flere forskellige typer af genbrugsbutikker over hele landet. Vi har alt fra kunder med en eller to butikker til store kæder med mere end 20 butikker. Det spænder over de klassiske genbrugsbutikker, som samler ind til nødhjælp og andre gode formål, moderne secondhandbutikker og butikker med antikviteter. Vi ved dermed, hvad udfordringerne er og tilpasser kassesystemet herefter.

 

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

 • Ved Lunden 9
 • 8230 Åbyhøj
 • +45 77 34 34 80
 • info@amero.dk

Sjælland

 • Naverland 2, 13. etage
 • 2600 Glostrup
 • +45 77 34 34 80
 • info@amero.dk