Kassesystem udviklet til attraktioner og oplevelser

Kassesystem udviklet til attraktioner og oplevelser

Har du en forretning, som har attraktioner og oplevelser som fokus? Så kan du hos Amero få en samlet løsning med både kasse, billet- og medlemshåndtering.

Hos Amero kan du få en løsning, som er udviklet til forretninger, som har besøgende gæster og du har altid mulighed for at tilkøbe de moduler, du har brug for løbende. På den måde kan din forretning vokse sammen med systemet.

Kom tættere på kunden

Kom tættere på kunden

Når du har en forretning som tager udgangspunkt i oplevelser, er det selvfølgelig helt naturligt at have fokus på dine kunder og gøre oplevelsen til den bedste. En måde du kan gøre det på, er ved at interagere med dem!

Hos Amero har du mulighed for at kommunikere med dine medlemmer gennem en App og SMS’er med et loyalitetsmodul.

På den måde kan du give dine besøgende mulighed for at have sæsonkort eller et stempelkort i deres app, og du kan sende tilbud eller information om arrangementer på sms til dem.

Vi kan også integrere med stort set alle økonomisystemer, så du eller din bogholder slipper for dobbeltarbejde ved at skulle taste dagens omsætning ind manuelt. På den måde sparer du en masse tid og ressourcer.

Mølleintegration

Vil du gøre det endnu nemmere for dine gæster at besøge dig, så er en mølleintegration en smart og effektiv måde at lukke gæsterne ind på. Den er især effektiv, hvis du har en høj volumen af gæster der skal igennem indgangen med billetter eller hvis du gerne vil optimere dine ressourcer.

For at vise helt præcis hvor smart det er, har vi lavet en video herunder, som viser hvor nemt og simpelt mølleintegrationen fungerer. Det gør det også tydeligt for dig, om det er en funktion, der vil passe til lige netop din attraktion.

Ditte
Museum for Papirkunst
Det er let at bruge, både for øvede og nye medarbejdere som har/ikke har erfaring med kassebetjening. Man kan sætte farver på de vigtigste knapper så man hurtigt finder dem, og systemet til mærkning af varer kører gnidningsfrit, det er vi glade for. Supporten er tip top, altid hurtigt og venligt.