Kassesystem til engrossalg

Håndter dit engrossalg med priser ex moms. Modtag betalinger med kontant og kreditkort, MobilePay mm. Lav kreditsalg til kunder og betal fakturaer direkte på kassesystemet.

Med en kasseløsning fra Amero får du en sparringspartner til din engrosvirksomhed. Vi hjælper dig med hele dit IT-system, så du får det rette dataflow mellem kassesystem, økonomisystem og andet IT-behov du må have. Det handler om at få struktureret systemet på den rette måde, så alle indbetalinger, fakturaer, kunder og varer virker nemt håndteres af både salgspersonalet, bogholder og øvrige medarbejdere i din virksomhed.

Få et tilbud på Ameros detailløsning til engrossalg

Få et kassesystem der kan bindes sammen med økonomisystem og webshop. Systemet er tilpasset engrossalg med funktioner som pris eksklusiv moms og betalinger inklusiv moms og mulighed for at logge kunder på salg og betale via enten kredit, kontant, kort eller andet.

Håndter priser ex. moms og få den rette betaling

Med vores kassesystem til engrossalg, vises alle varer med priser ex. moms. Det vil sige at det er nemt for både dig og kunderne. Når man vil betale, så ligges momsen automatisk på, så du ikke kan glemme den. Vi opsætter de rette betalingsmuligheder til din forretning, hvad end du skal tage imod kortbetalinger, kontante betalinger i forskellige valutaer, MobilePay, Swipp, lave kreditsalg eller andet.

Log dine faste kunder på salgene

Som standard kan du logge kunder alle eller udvalgte salg. Logges en kunde på, så trækkes nemt en kundehistorik direkte på kassen. Ønsker du at lave kreditsalg, så beder kassesystemet tilmed automatisk om at koble en kunde på salget. Du vælger selv, om du vil koble kunder på via deres navn, kundenummer, telefonnummer mm. eller du ønsker en smart løsning med plastikkundekort. Vælger du plastikkort, så kobles kunden på salget på et øjeblik med en magnetlæser eller stregkodescanner.

Integration til økonomisystem

Som ofte leveres vores engros kassesystem med en integration til e-conomic. Dette gøres for at håndtere salg til kreditkunder, som automatisk oprettes i e-conomic med tilhørende ordrer. Kreditkunder kan styres både på kassen og i e-conomic. Betales en faktura på en kreditkunde på kassen, så sendes betalingen direkte ind i e-conomic på kunden. Det simplificerer bogføringen for din bogholder. Integrationen overfører automatisk samtidig hele dagens dagsopgørelse, så alle finanstal føres direkte i e-conomic. Din bogholder sparer tid og undgår tastefejl og det sparer dig penge.

Klassiske tilvalg

Nogle kunder vælger at udvide deres løsning med et ordremodul. Dette betyder kort sagt at de kan opsamle ordrer med en håndterminal og uplloade dem direkte ind i kassen til afregningen. Du kan altså gå rundt i din forretning med din kunde og scanne varer ind.

Vores kasseløsning kan ligeledes tilpasses med mulighederne for at printe labels, hyldeforkanter og skilte. Ønsker du at mærke dine varer så har vi derfor også en løsning, som passer til det.

Vores erfaring

Hos Amero har vi løst opgaver for flere typer engrosvirksomheder i forskellige brancher og med slutkunder på tværs af landegrænser. Vi har kunder med mindre engrosforretninger og kunder med større centre/indkøbshaller mm. Vi har tilpasset løsninger til meget forskellige behov og har ligeledes været med til at rådgive om og udvikle nye koncepter, integrationer mellem kassesystemet, webshops og e-conomic, så løsningen passer den enkelte kunde. Vores engroskunder bruger ofte Amero som direkte sparringspartner i deres forretningsudvikling til hele IT infrastrukturen.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk