Kassesystem udviklet til attraktioner og oplevelser

Kassesystem udviklet til attraktioner og oplevelser

Har du en forretning, som har attraktioner og oplevelser som fokus? Så kan du hos Amero få en samlet løsning med både kasse, billet- og medlemshåndtering.

Hos Amero kan du få en løsning, som er udviklet til forretninger, som har besøgende gæster og du har altid mulighed for at tilkøbe de moduler, du har brug for løbende. På den måde kan din forretning vokse sammen med systemet.

Kom tættere på kunden

Kom tættere på kunden

Når du har en forretning som tager udgangspunkt i oplevelser, er det selvfølgelig helt naturligt at have fokus på dine kunder og gøre oplevelsen til den bedste. En måde du kan gøre det på, er ved at interagere med dem!

Hos Amero har du mulighed for at kommunikere med dine medlemmer gennem en App og SMS’er med et loyalitetsmodul.

På den måde kan du give dine besøgende mulighed for at have sæsonkort eller et stempelkort i deres app, og du kan sende tilbud eller information om arrangementer på sms til dem.

Vi kan også integrere med stort set alle økonomisystemer, så du eller din bogholder slipper for dobbeltarbejde ved at skulle taste dagens omsætning ind manuelt. På den måde sparer du en masse tid og ressourcer.

Martha og Gertrud
Den Hirschsprungske Samling
Vi havde gennem flere år været på udkig efter en ny kasseløsning, som kunne varetage museets behov uden at "sprænge banken". Hos Amero har vi fået en komplet løsning til en overkommenlig pris. Løsningen indeholder alle de features, vi har behov for, og samtidig er systemet særdeles brugervenligt. Det giver os en større fleksibilitet, og vi har fået samlet flere løsarks-systemer under én hat.

Derudover har vi oplevet god support fra Amero, både i forhold til opstart og daglige forespørgsler. Det giver ro, at der altid er hul igennem til en tekniker, hvis der skulle opstå nedbrud. Amero leverer også hurtigt, når vi har behov for diverse artikler, nye moduler og lignende.

Mølleintegration

Vil du gøre det endnu nemmere for dine gæster at besøge dig, så er en mølleintegration en smart og effektiv måde at lukke gæsterne ind på. Den er især effektiv, hvis du har en høj volumen af gæster der skal igennem indgangen med billetter eller hvis du gerne vil optimere dine ressourcer.

For at vise helt præcis hvor smart det er, har vi lavet en video herunder, som viser hvor nemt og simpelt mølleintegrationen fungerer. Det gør det også tydeligt for dig, om det er en funktion, der vil passe til lige netop din attraktion.

Funktioner med kassesystemet

Vi har samlet et udpluk af de mange funktioner og moduler, som vores kassesystem til attraktioner har mulighed for. Du kan altid kontakte os, for at høre mere om de forskellige funktioner.

BILLETPRINT

Her har du mulighed for at udstede billetter til arrangementer eller entre gennem kassesystemet.

MEDLEMSMODUL

Du kan håndtere dine medlemmer simpelt og direkte fra kassesystemet med denne funktion.

BESØGSSTATISTIK

Du kan samle en geografisk oversigt over, hvor dine besøgende kommer fra, som kan gavne din viden om din målgruppe.

KAPACITETSSTYRING

Her har du mulighed for at holde styr på arrangementer med et fast antal pladser.

IOS OG ANDROID APP

Mulighed for at få din helt egen app, som downloades i AppStore eller Google Play store.

ONLINE TILMELDING

Få flere medlemmer til din klub via en online formular på både Facebook og din egen hjemmeside.

Ditte
Museum for Papirkunst
Det er let at bruge, både for øvede og nye medarbejdere som har/ikke har erfaring med kassebetjening. Man kan sætte farver på de vigtigste knapper så man hurtigt finder dem, og systemet til mærkning af varer kører gnidningsfrit, det er vi glade for. Supporten er tip top, altid hurtigt og venligt.