Kasseløsning til mange brancher

Forretninger i forskellige brancher har forskellige krav til deres kassesystemer -- vi leverer komplette kasseløsninger som tager højde for dette

Kassesystem til detailbutik

Har du en detailbutik, og ønsker styr på salgsprocess, varelager og trække nøgletal? Så har vi en løsning som passer til dit behov.

Kassesystem til tøj og mode

Sælger du fashion, arbejder du med styles og varianter? Nem og intelligent lagerstyring, integration til webshops og automatisk bogføring til regnskab.

Kassesystem til smykkeforretninger

Få en samlet professionel løsning med et kassesystem og smykkemodul, samt labelprinter, som vil gøre din hverdag som forretningsdrivende mere effektiv.

Kassesystem til café og take-away

Har du en take-away, cafe, bar eller et mindre spisested, så FlexPOS hjælpe dig. Her kan som oftest benyttes et meget standardiseret kassesystem.

Kassesystem til attraktioner

Har du en forretning som skal håndtere billetter fra besøgende og kunne håndtere kundemedlemmer? Så har vi en kasseløsning til dig!

Kassesystemer til kantiner

Få et brugervenligt og intuitivt kassesystem, til de travle tidspunkter i kantinen. Det vil spare dig en masse tid og ressourcer!

Kassesystem til autoværksteder

Vi har blandt vores kunder lavet flere standard løsninger for FTZ+ og Automester kæderne. Det virker også sammen med din e-conomic

Kassesystem til loppebutik

Moderne loppebutikker udlejer stande, så de kan sælge varer for andre for en fastsat kommision. Det er det professionelle loppemarked i butiksform.

Kassesystem til genbrugsbutik

Second Hand og Genbrug er rigtigt populært. Vi hjælper blandt andet Frelsens Hær & Kirkens Korshær med driften af deres butiksløsninger.

Kassesystem til sportsbutik

Løb, idræt & sundhed er en vigtig del af hverdagen for mange danskere. Med det rigtige salgssystem kan du servicere dine kunder nemt og bekvemt.

Kassesystem til engrossalg

Har du en engros forretning, så kan en detailløsning fra Amero med integration mellem økonomisystem, webshop og kassesystem hjælpe med dit engrossalg.

Kassesystem til blomsterhandlere

Få et brugervenligt kassesystem, som er egnet til miljøer med kulde, fugt og snavs. Print nemt sløjfelabels og almindelige labels til dine varer.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk