4.6/5

Byg fremtidens betalingsløsninger til fysiske forretninger som praktikant hos Amero

Lignende stillinger hos Amero

Bliv salgskonsulent med drive for outbound salg i netop fusioneret SaaS virksomhed med massivt potentiale

Stien er lagt til at forløse vores store potentiale som en af frontløberne i markedet for POS-systemer. For at nå bredt ud med vores nyskabende løsninger, tror vi på, at de bedste salgsresultater kommer gennem en kombination af stærke inbound og outbound salgsindsatser. Vi vil gerne løfte vores outbound salgsindsatser, og der kommer du ind i billedet som vores nye Salgskonsulent med drive for outbound salg. 

Stå i spidsen for at udvikle og eksekvere ny salgsstrategi som Head of Sales i netop fusioneret SaaS virksomhed med massivt potentiale

Markedet for POS-systemer er i hastig udvikling, og vi vil være én af frontløberne. Som Head of Sales træder du ind på et tidspunkt, hvor dagligdagen er vanvittigt spændende, og hvor du har en stor indflydelse på fremtiden. Amero og FlexPOS er netop fusioneret under navnet Amero, så stien er lagt til at forløse vores store potentiale.

Hvorfor Amero_Ledige stillinger_Top banner
Bliv en del af et dedikeret team, og skab magi i en SaaS-verden som marketingpraktikant hos Amero

Har du en passion for digital marketing og tekstforfatning? Vil du opleve, hvordan du kan forvandle tekniske termer som Point of Sale (POS) og html-kode til spændende og engagerende artikler, som rådgiver og inspirerer forretninger til at trykke “køb”?

Så er Amero det perfekte sted for dig!

4.6/5