Skab merslag med god markedsføring i butikken

Skab merslag med god markedsføring i butikken

Du kender nok udtrykket ”et billede siger mere end 1000 ord”, og derfor kan et kundedisplay også blive en vigtig del af din forretning. Med et kundedisplay har du mulighed for både at reklamere med billeder og video, og at lade dine kunder følge med i deres salg, mens du scanner varer ind.

Visuel reklame er en vigtig del af markedsføring i dag, og derfor er det også vigtigt at have et redskab til at fange din kundes øje. Video er et af de bedste værktøjer, du kan bruge, til at fange dine kunders opmærksomhed! Af samme grund er det blevet en mulighed at afspille på kundedisplayet.

På siden her kan du læse mere om:

  • FlexAD til opsætning af markedsføring
  • Design af display
  • Funktioner med kundedisplay og FlexAD

Få kundedisplay til dit kasseapparat

  • Nem markedsføring til dine kunder i forretningen
  • Vis billeder og video
  • Nem opsætning af kampagner
  • Lad dine kunder følge med i deres salg
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Opsætning af kundedisplay med FlexAD

Opsætning af kundedisplay med FlexAD

Med FlexAD modulet kan du med billeder og videoer øge kundeloyaliteten ved at vise reklamer og kampagner til kunden. Du kan bl.a. vise tilbud på produkter, fordele ved kundeklub eller tilmelding til nyhedsbrev. Samtidig gør du det nemmere for kunden at se, hvad der er købt, ved at vise varer, priser og rabatter ved betaling.

Vist på fysisk kundedisplay:

FlexAD bliver vist på et fysisk kundedisplay, som tilkobles dit kassesystem, og det indeholder en lang række funktioner og designs til kundedisplays, som gør dit kasseapparat topmoderne.

Design og preview funktion

Design og preview funktion

Du har mulighed for at sætte dit eget logo på skærmen. På den måde opnår du et mere professionelt og sammenhængende udtryk. Billedet bliver bedre tilpasset skærmen, så du ikke oplever, at det bliver forvrænget, når der er et salg i gang på skærmen. Skriften er letlæselig på kundedisplayet, og så er “Total” klart og tydeligt, så kunderne har nemt ved at følge med i deres samlede pris. Er der rabatter, vil det også vise sig på skærmen.

Preview funktion: 

Kundedisplayet har tilmed en preview funktion, så du har mulighed for at se dit slideshow igennem, når du opsætter dit slideshow i FlexAD-modulet, inden du gør det live på kundedisplayet. På den måde kan du sikre dig, at de billeder, du har sat op, fungerer lige som du ønsker det.

Gruppering og tidsstyring af slideshow

Du har mulighed for at inddele dine billeder i grupper, f.eks. efter sæsoner eller nyheder. Og du kan altid se, hvilke der er aktive, da disse er markeret med en grøn prik i oversigten i FlexAD-modulet.

Du kan også styre, hvilket tidspunkt på dagen du gerne vil vise dit slideshow. Som du kan se på billedet her, er der en tidslinje, hvor du enten kan trække i den eller skrive i boksene, hvilket tidsrum du gerne vil have, at det kører i. Det giver dig nogle helt unikke muligheder for at kører kampagner på bestemte tidspunkter af dagen, som man især bruger til BlackFriday og andre store udsalgsdage. Du har ingen begrænsninger på, hvor mange grupper du hertil vil lave, så kan bare slippe kreativiteten og fantasien løs!

Super nem opsætning

Det skal være nemt for dig at sætte billeder op, og derfor er brugervenligheden i top. Du kan rykke rundt på dine billeder, som har du lyst til, med drag & drop-funktionen. Det er smart, hvis du har uploadet dine billeder i forkert rækkefølge, eller bare gerne vil bytte nogle billeder ud. Du kan også selv bestemme, hvor lang tid du vil vise hvert billede, da du kan indstille det til hvert enkelt billede med f.eks. 10 eller 15 sekunder.