Fordele med vores kundeklub:

Du får et simpelt kundeklubsystem integreret med FlexPOS og kunderne får en
bonus fremfor rabat, som kan medføre mersalg. Se her de mange gode grunde til at vælge en SMS kundeklub:

ET LOYALT MEDLEM KØBER FOR OP IMOD 38% MERE END ET IKKE-MEDLEM

98% ÅBNER EN SMS OG LÆSER DEN

FLERE BUTIKKER OPLEVER AT 50% AF DERES OMSÆTNING ER PÅ MEDLEMMER

BILLIG MARKEDSFØRING VIA SMS, E-MAIL ELLER PUSH TIL APP

KØR DEN SAMME KUNDEKLUB PÅ FLERE BUTIKKER – MEDLEMMERNE KAN OPSPARE BONUS I ALLE BUTIKKER

BUTIKKER OPLEVER RESPONS ELLER ØGET SALG 2 TIMER EFTER AFSENDELSE AF SMS

Lav segmentering i din markedsføring til kundeklubben!

Der er kommet nye funktioner, som kan gøre din kundeklub endnu mere effektiv. Du har nu mulighed for at segmentere din markedsføring, hvilket betyder at du kan sende SMS’er ud til kunder som har udvist en bestemt adfærd eller på deres købsdata. På den måde kan du målrette din markedsføring meget mere og henvende dig til f.eks. kunder som har købt en bestemt ting eller som ofte køber hos dig.

Segmentering af købsdata

Nu kan du segmentere på baggrund af medlemmernes købsdata. Opret en SMS-kampagne og klik på knappen køb. Herefter vælges det om det er medlemmer som har ”købt” eller ”ej købt”. Herefter vælger du periode, varegrupper, beløb fra og til, og butikker.

Kundernes købsmønstre

Nu kan du segmentere på baggrund af medlemmernes købsdata. Når du ved hvad folk køber, gør det det nemt at skræddersy dit budskab med SMS Markedsføring. Du kan f.eks. sende kampagner til personer der før har købt dametøj, men du kan også sende ud til personer, som ikke har købt noget i et halvt år og minde dem om dine gode tilbud.

Følg din e-mail kampagne op med SMS

Nu kan du ramme de kunder som ikke læser dine nyhedsbreve! Vælg den e-mail kampagne du sidst har udsendt og herefter vælger du at SMS-kampagnen skal sende ud til de modtagere som ikke har læst din mail. Du kan også sende til de medlemmer der har læst din e-mail, har åbnet linket eller ikke har åbnet linket i det pågældende nyhedsbrev.

Segmenter efter tidligere SMS-kampagner

Her vælger du en tidligere SMS-kampagne og vælger derefter om den nuværende SMS-kampagne skal sendes til de medlemmer som modtog den sidste kampagne, eller til de som ikke modtog den sidste kampagne.

Send SMS til medlemmer med X antal stempler i stempelkortet

Du har nu mulighed for at segmentere efter stempelkort, samt hvor mange stempler medlemmet har. Det giver dig mulighed for mersalg, hvor du f.eks. kan sende en kampagne til alle dem som kun mangler et stempel for at have fuldt stempelkort. Derved kan du få dem til at handle hos dig igen!

Send SMS markedsføring til de medlemmer, som ikke har din App

Du kan nu sende en SMS til de medlemmer som ikke har din App – på den måde kan du minde dem om alle fordelene ved at have din App! Du kan også sende SMS’er til dem der har din App og informere om aktuelle tilbud, fordele osv.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem med kundeklub

  • Effektiv kommunikation - Med en kundeklub fra Amero kan du nemt og effektivt kommunikere direkte til dine trofaste kunder med SMS-markedsføring
  • Bonuspoint - Du kan øge din kundefastholdelse ved f.eks. at tilbyde opsparing af point ved køb.
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Tilkøbsmuligheder

Du har altid mulighed for at tilkøbe flere funktioner til din kundeklub. Her kan du se et udvalg de forskellige tilkøb

Købs- og bonusprogram

Med et købs- og bonusprogram er det muligt at belønne jeres medlemmer, og give dem en anledning til at vende tilbage til jeres butik.

E-mail modul

Få adgang til at lave e-mail markedsføring til dine kundeklubmedlemmer, gennem udbydere som fx. Mailchimp.

Automatisk SMS

Med automatiske sms’er kan du sende beskeder til dine kunder, når de opfylder et kriterium du bestemmer, fx. at de ikke har brugt deres bonus.

Ekstra Butik

Kundeklubben passer til både enkelte butikker og landsdækkende kæder. Har du flere butikker hvor du ønsker at kommunikere ud til en enkelt butiks kundeklubmedlemmer, kan du tilkøbe ekstra butikker.

Ekstra medlemsfelter

Med ekstra medlemsfelter kan du tilføje flere oplysninger om et medlem. fx. hvis du ønsker at segmentere dine medlemmer på baggrund af postnummer, når en kampagne sendes ud.

Gruppekampagner

Dette modul giver dig mulighed for at opdele medlemmerne i forskellige kundegrupper, som eksempelvis har forskellige bonusordninger (eks. privatkunder og erhvervskunder).

Kundekort som App

Vi kan tilbyde et kundekort som mobilapplikation, så dine kunder slipper for at have yderligere plastikkort i pungen. Kundeklubben er dog ikke afhængig af en mobilapp, så kunden kan blot oprettes med mobilnummer og bruge det som medlemsnummer, når de kommer og handler i din forretning. Det er vigtigt som fysisk butik i dag, at fastholde sine nuværende kunder og øge omsætningen til den enkelte kunde.

Det handler reelt om at kunne markedsføre sig billigt, direkte ned i lommen på dine kunder. Det er simpelt at konvertere en kunde til medlem, blot ved at spørge om de kunne tænke sig at opspare bonus og derefter spørge efter deres mobilnummer.

Nem administration, hvor du kan:

  • Tilføje/søge/rette medlemmer
  • Markedsføre jer til medlemmer via SMS og Push
  • Integrere e­mail system op imod klubben (Ubivox eller MailChimp)
  • Tilmeldingsformular til sociale medier som f.eks. Facebook
  • Styre bonussatsen for kundeklubben evt. opdelt pr. gruppe
  • Segmentere medlemmer på bla. alder, køn osv.
  • Automatisk udsendelse af fødselsdagsbeskeder
  • Se rapporter over medlemmer, bonus, tilmeldinger og sendte kampagner