Når du køber et kassesystem, der er baseret på FlexPOS kassesoftware, medfølger FlexPOS BackOffice. BackOffice er et specialudviklet administrationsprogram, hvor du nemt og hurtigt kan styre mange aspekter af din virksomheds drift, såsom produkter, kampagner og priser. BackOffice er både brugervenligt og intuitivt.

FlexPOS BackOffice er browserbaseret, hvilket vil sige, at du kan tilgå din BackOffice, når det passer dig bedst – uanset hvor du er. FlexPOS og BackOffice er licensbaseret software, der løbende udvikles og opdateres. På denne måde har du altid de nyeste muligheder og funktioner i både kassesystem og BackOffice.

Produkter og kampagner

BackOffice er stedet hvor du administrerer de produkter, du sælger i din forretning. Her kan du oprette varer med produktnummer og navn, brand, leverandør, og vælge, hvordan varen skal fremgå på kvitteringen til dine kunder. Det er også her, at du redigerer og sletter produkter. Når du opretter varen, angiver du også både kostpris og salgspris, og du kan vælge en stregkode eller få tildelt en. Du kan også vælge hvilken farve, varens knap på kassesystemet skal have. 

Du har mulighed for at oprette produkter med og uden varianter, så du i stedet for at have 6 forskellige produkter for den samme t-shirt i forskellige størrelser, har du ét produkt, men en variant for hver størrelse. På denne måde følger pris og eventuelle rabatter alle varianter på én gang.

I BackOffice har du også mulighed for at opsætte kampagner. Med en kampagne, kan du lave rabatter eller prisændringer i en bestemt periode på et eller flere produkter i stedet for at indtaste det manuelt hver gang.

 

Du har mulighed for at se en oversigt over alle de gavekort og tilgodebeviser, din forretning har udstedt gennem tiden, og om de er indløst eller ej.

Lagermodul og status

Hvis du vælger at få FlexPOS’ lagermodul, kan du også se det i BackOffice. Her kan du se alle varer i forretningen og redigere i pris, nedskrive varer osv. Markerer du minimum og maximum lagerbeholdning på et produkt, kan du også trække rapporter, der viser dig hvad og hvor meget, du skal bestille hjem af dine produkter for at sikre at du altid har en tilpas mængde på lager. Hvis du vil læse mere om lagerstyring, kan du se mere her.    

Du kan også lave status ved hjælp af BackOffice, men det kræver at du har tilvalgt førnævnte lagermodul, og at du har tilkøbt en statusscanner.

Opsætning

I BackOffice har du mulighed for at tilpasse opsætningen i forretningen. Du kan oprette og fjerne brugere til kassen. Du kan fx. oprette en bruger til hver medarbejder i din forretning. Du kan også tilføje og fjerne brugere til BackOffice og bestemme hvor meget eller hvor lidt adgang, brugerne skal have.

Det er også i BackOffice, at du tilpasser de billeder og videoer, der vises på dit FlexAd kundedisplay, hvis du har tilkøbt dette. Her kan du vælge hvilke billeder, der skal bruges, hvor mange sekunder, der skal vises og mere. Det er en god måde eksempelvis at vise kunderne aktuelle kampagner.

Du har mulighed for at tilpasse diverse print efter dine ønsker. Det gælder kvitteringer, gavekort, kuponer, billetter, garanti kvittering, faktura, byttemærker og mere. Har du flere forretninger, kan du lave det hovedforretning-niveau, så andre forretninger får samme design og samtidig tilpasse adresse og lignende til den enkelte forretning.

Du kan også tilpasse hvilke knapper og genveje, der skal være på dit kassesystems skærm, så det passer til dig og din forretnings behov.

Statistik og rapporter

En af de funktioner, mange af vores kunder er rigtig glade for, er BackOffices statistikker og rapporter. Her kan du danne dig et overblik over forretningsdata og følge din virksomheds vigtigste tal. BackOffice har nogle indbyggede statistikker og rapporter, der viser dig det vigtigste, så du altid er klædt på til at drive din forretning. Du har mulighed for at sammenligne perioder, hvilket kan give dig et præcist billede af din forretnings udvikling. 

Disse rapporter giver dig mulighed for at følge med i trends og behov hos dine kunder, da du altid kan se de mest sælgende varer – både generelt og i en given periode. Du kan også se besøgsstatistik, som især er vigtigt for dig, der har besøgende gæster fra hele Danmark og fra udlandet.