Du kender det sikkert – du skriver noget information ned på en post-it eller en seddel, og lægger den på disken eller i en mappe – og ofte bliver sedlen væk eller glemt. Vi har derfor udviklet Amero Apps, som gør alt det manuelle arbejde meget nemmere og hurtigere for dig!

Nu kan du direkte på kassen udlåne og tage udlånte varer retur, nedskrive varer og søge efter vare information. Det er super smart og sparer dig for en masse tid i en travl hverdag! Se mere om de forskellige apps i videoerne herunder.

Udlån og retur af udlånte varer

Det kan være uoverskueligt at holde styr på dine varer, hvis en kunde gerne vil have lagt noget til side. Men med vores app til udlån og retur, kan du nemt holde styr på hvilke varer der er taget ud af dit lager og nemt registrere navn og telefonnummer i systemet – alt dette kan gøres direkte på kasseapparatet! Se vores video lige her, så du kan se hvordan det virker.

Få et tilbud på Amero Apps allerede i dag!

  • Hurtig og nem nedskrivning af varer
  • Overblik over udlånte varer på dit lager
  • Find hurtig information om forskellige varer
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Nedskrivning af varer

Med vores app til nedskrivning af varer, kan du eksempelvis nedskrive en defekt vare. Det er nemt og effektiv måde at gøre det på kassen, som du kan se en demonstration af i vores video lige her.

Vare information

Søger du en hurtig og enkel måde at søge efter informationer på dine varer? Med denne app fra Amero, er lige netop det muligt, og du kan i videoen se hvor nemt det fungerer!