fbpx
Løsning til loppebranchen Få her 4 grunde til at vælge et Loppemodul og kassesystem fra Amero

Løsning til loppebranchen

Vi leverer en løsning, hvor du nemt kan oprette stande med hver sit unikke nummer tilknyttet. Det betyder at man kan holde styr på, hvad der bliver solgt fra hver enkelt stand og dermed afregne korrekt. Standleje, labels, manillamærker og hvad du ellers ønsker at sælge til dine standkunder håndteres nemt via touchskærmen, og vi tilpasser din løsning med dankortterminaler, MobilePay og hvad du ellers har brug for.

Oversigt over drift

Oversigt over drift

Du kan nemt styre dit loppesupermarked, via vores online backend administrations- system. Her får du hurtigt et overblik i butikkens drift og kan hente rapporter til brug af f.eks. afregning. Kort sagt – du kan sidde lige hvor du vil og følge med i driften!

Integration til Sidewalk Loppestand

Du har nu mulighed for at integrere dit kassesystem med Sidewalk Loppestand, som er et bookingsystem til loppebutikker. På den måde kan dine kunder booke stande i din loppebutik online via din hjemmeside. Dette vil helt sikkert gøre din hverdag mere effektiv, da du slipper for manuelt at lave bookinger, og kunderne får en god oplevelse, når de nemt kan booke deres stand online.

Dertil får du også adgang til en brugervenlig backend, hvor du hurtigt kan skabe dig et overblik over bookinger, kunder og stande. Herfra kan du tilføje ordre, ændre i ordrer, spærre stande, se belægning på stand samt tilføje flere brugere, således dine medarbejdere også kan anvende systemet.

Med integrationen kan du fuldende dit kasseapparat med et bookingsystem. Denne løsning er unik, da vi i samarbejde med Sidewalk Loppestand har udviklet systemet og det er derfor lavet helt specielt til Loppebutikker. Du får en komplet løsning lavet af to solide virksomheder, der forener det bedste fra to verdener.

Derfor skal du vælge et kassesystem fra Amero

  • Nemt at lære og lynhurtig i den daglige betjening af kunder
  • Integration til regnskab (bl.a. e-conomic) og webshop
  • Amero har leveret kassesystemer til +600 forretninger i mange brancher

Guide til Loppebutik

Har du brug for en hjælpende hånd til afregning? Så se vores guide lige her!

Solid erfaring med loppesupermarkeder

Vi har efterhånden en del års erfaring med loppebranchen. Vi servicerer butikker og kæder over hele landet med alt fra kassesystemer og forbrugsgoder til rådgivning og specialudvikling. Vi har været med fra opstarten af både en enkelt loppebutik og kæder, mens vi for andre kunder har overtaget og opgraderet deres eksisterende systemløsning, hvor de havde valgt en forkert leverandør til deres behov. Vores erfaring og indblik gør os i stand til at rådgive dig til at få den bedst mulige start med din butik. Vi lever af vores kunder og prøver derfor altid at hjælpe dem til at optimere deres løsning. Det er win-win for både loppesupermarkedet og Amero.

Jesper
Guld & Rod
Amero stod med den bedste løsning lige præcis til vores behov. Systemet er super let at bruge!