Amero er en IT-virksomhed i Aarhus, der leverer simple og brugervenlige POS-løsninger der integrerer og automatiserer forretninger og oplevelser.

Vi er en vækstvirksomhed, der fik vores første Gazellepris i 2019, og som ønsker at fortsætte væksten ved at skabe succes sammen – i Amero, med vores kunder og vores samarbejdspartnere – samt levere verdensklasse kundeservice. Det gør vi ved at agere som ét team, for det er som ét team, at vi lykkes og gør en forskel. Samtidig står Amero for, at livet er andet end arbejde. Når vi er på arbejde, gør vi vores bedste, og når vi holder fri, holder vi fri.

Vi har et udfordrende og spændende arbejdsmiljø i en virksomhed med plads til både humor og forskelligheder, og hvor det kollegiale sammenhold og samarbejde er vigtigt for os.

Udover spændende karriere- og udviklingsmuligheder har Amero det enhver moderne virksomhed skal have: Frokostordning, pension, sundhedsforsikring og generelt gode rammer for vores medarbejdere.

Amero ønsker at uddanne og udvikle unge mennesker, og vi har derfor løbende praktikanter og elever.

Du kan læse, hvad et par medarbejdere hos Amero fortæller omkring det at arbejde i Amero hos Studentum her.

Ledige stillinger

Vi har lige nu følgende ledige stillinger:

Uopfordrede ansøgninger

Såfremt du mener at din personlighed og dine kompetencer kan bringes i spil hos Amero, så modtager vi meget gerne en uopfordret ansøgning, hvor du uddyber, hvad der giver dig energi at lave i arbejdsmæssig sammenhæng. Den kan sendes via formularen herunder. Vi vil så kontakte dig, såfremt der skulle være en åbning, som matcher det, du er allermest motiveret af.

Såfremt du sender en ansøgning afsted, gør vi opmærksom på, at vi gerne ser, at ansøgning og CV sendes PDF-format samt, at du vedhæfter et billede i dit CV.

Ved at fremsende en ansøgning giver du samtykke til at dine informationer opbevares, behandles og efterfølgende slettes igen efter indholdets relevans for Amero. Vi opbevarer dine data i 12 måneder, hvorefter vi sletter dem. Skriv venligst ikke CPR eller andre personfølsomme data i dokumenterne.