Vi varetager skiftet med din eksisterende IT-leverandører

Da vi er til for at gøre livet lettere for jer, tager vi gerne dialogen med jeres IT-leverandør med respekt for den nuværende aftale. Vi tager os af migreringen med vores system, og vi taler naturligvis IT-sprog og økonomisprog. Vi besidder den nødvendige viden til at tage snakken med bogholder eller revisor om, hvordan kassesystemet skal tale bedst sammen med jeres økonomisystem, samt den tekniske viden om, hvordan kassesystemet passer ind i jeres øvrige IT-system.

Professionel IT-assistance

Da vi har stor respekt for, at I har en forretning, der skal drives og vækstes, tilbyder vi blandt andet levering af et komplet telefonisystem til butikken, så de forskellige medarbejdere kan have egne interne numre og stille om til hinanden, og vi kan levere alle speaks til systemet, som er indtalt af professionelle.

Derudover tilbyder vi også salg og opsætning af kontor-PC’er, printere og meget andet, således at de spiller sammen og fungerer optimalt. Har I brug for opsætning af netværk på kasse-lokationer, kontor eller andre steder, kan vi også sørge for det.

Vi servicerer også større offentlige kunder

Vores system gør det muligt for offentlige kunder at få salgstal fra kassesystemet over i deres økonomisystem, og vi kan vi tilbyde integration eller udtræk til økonomisystemer som Opus, Prime, Nav og mange flere. Og selvfølgelig tilbyder vi nem fakturering via EAN til alle offentlige kunder. Hos Amero har du uanede muligheder, og vi hjælper dig med at skabe en mere effektiv arbejdsgang med professionelle systemer, der er skabt med afsæt i at imødekomme de behov, man har som større forretning. Derfor får du også én fast kontaktperson, som bevarer overblikket for dig.

Softwaren FlexPOS i vores kassesystemer er produceret i Danmark af nogle af de fremmeste eksperter på området. Vi udvælger derefter nøje hardware blandt verdens bedste POS-leverandører, så vi kan tilbyde vores kunder en helstøbt og gennemført løsning, der gør hverdagen lettere.