Få succes med jeres detailkæde

Få succes med jeres detailkæde

Hvis der er noget, vi har lært af vores kunder i detailbranchen, er det hvor stor værdi der er i at have en brugervenlig POS-løsning, som mindsker tiden på administrativt arbejde, og derved frigiver mere tid til kunderne. 

Som butikskæde er det helt essentielt for den daglige drift, at der er et nemt, overskueligt og ikke mindst velfungerende kassesystem. Vi forstår derfor vigtigheden i at vælge det helt rigtige, som imødekommer behov i forhold til hurtig og effektiv betjening af kunder, samt samspil med andre IT-systemer – eksempelvis webshop og økonomisystemer.

Vi kan tilbyde en samlet POS-løsning, som opfylder netop dette:

 

Maria
Spangsberg
Vi skiftede fra en IT-leverandør til Amero for lidt over et år siden. Fra starten har vi følt os i trygge hænder, og Amero hjalp os med at løse nogle ret udfordrende opgaver, som vores kassesystem havde. Vi havde som butik levet med fejl i flere år, indtil Amero tog fat, og løste sagen til ende. Vi er glade for, at vi kan kontakte Amero døgnet rundt. Det gør, at vores medarbejder altid kan komme i kontakt med et levende mennesker, som hjælper dem med problemet med det samme.
Jeg vil give Amero mine bedste anbefalinger.

Butikskæder i mange brancher

Vi breder os over en bred palette af forskellige brancher. Vi har hjulpet kæder som BilligBlomst, Spangsbjerg Chokolade, GEjSER, Mission Afrika og VIA, og er generelt velbevandrede inden for alt fra detail til engros.

Vi sørger for planlægning og installation:

Derudover udformer vi tilbud til beslutningstagere, samt løbende tilpasninger til tilbuddet. Vi sørger også for planlægning, opsætning og undervisning af medarbejdere.
Efterfølgende leverer vi support af systemet, så I som butikskæde ikke er alene om opgaven.

Vi servicerer også større offentlige kunder:

Vores system gør det muligt for offentlige kunder at få salgstal fra kassesystemet over i deres økonomisystem. Og vi tilbyder selvfølgelig nem fakturering via EAN til alle offentlige kunder. Hos Amero har I uanede muligheder, og vi hjælper jer med at skabe en mere effektiv arbejdsgang med professionelle systemer. Derfor får I også én fast kontaktperson, som bevarer overblikket for jer.

 

Hvide kasseapparater
Blomsterbuket i lyserød og gule farver
billigblomst kassesystem amero
Kvinde står og kigger på hendes vare i forretningen
Flexpos på kasseapparatet Læs mere om FlexPOS på kasseapparatet

Flexpos på kasseapparatet

Kassesoftware fra FlexPOS er udviklet med henblik på at være så brugervenligt som muligt. FlexPOS er lavet, så det understøtter kæder, og det udvikles løbende, så softwaren holder jer på forkant med tiden. Amero er certificeret FlexPOS-partner, hvilket er jeres garanti for god service og et dybt kendskab til FlexPOS.

Med kassesoftware får I en række fordele som kæde. Det gælder bl.a. opsætning af hovedbutik, hvor de andre butikker kan nedarve varekatalog, overblik over lager og salg i kædens butikker, samt lager- og logistikmodul, der giver nem administration og bestilling af varer.

 

FlexPOS BackOffice  Læs mere om FlexPOS BackOffice

FlexPOS BackOffice

Når I køber et kasseapparat fra Amero med FlexPOS kassestoftware, medfølger FlexPOS BackOffice også. BackOffice er et specialudviklet administrationsprogram, hvor I nemt og hurtigt kan styre mange dele af jeres virksomheds drift, såsom produkter, kampagner og priser.

Med BackOffice får I som kæde også en række fordele, som eksempelvis opsætning af hovedforretningsniveau, der sørger for at alle forretninger har samme design. I får også adgang til statistikker og rapporter for jeres butikker, så I kan danne et overblik over forretningsdata og følge virksomhedens vigtigste tal.

 

Lager - og logistikmodul

Lager - og logistikmodul

Hos Amero får I både et lagermodul og et logistikmodul, hvor I kan administrere varer og bestillinger.

Med lagermodulet får I nogle basale funktioner i forhold til administration af produkter, der kan være tidsbesparende for jeres forretning. Det kan eksempelvis være opdatering af lagerbeholdning, prisjusteringer, visning af salgsrapporter og meget mere.

Med et logistikmodul får I hurtig varehåndtering fra bestilling til levering. I får en række funktioner direkte fra jeres fysiske kasse og i BackOffice, som eksempelvis bestilling af varer direkte fra leverandøren. Derudover får I også adgang til rapporter og status på bestillinger.

Amero Mobility App  Læs mere om Amero Mobility App

Amero Mobility App

Med Amero Mobility App og trådløs scanner kan I  lynhurtigt få et overblik over varer ved at scanne dem, når I står på lageret eller i butikken. I får en lang række funktioner med Mobility App, eksempelvis nem varemodtagelse, oprettelse og redigering af varer, søgning på information på varer og opdatering af lager med de varer, du scanner.

 

Ameros integrationer til systemer

Hos Amero har I mulighed for at få integrationer til en række systemer, som eksempelvis diverse webshops og økonomisystemer. Med en webshop integration skabes der forbindelse mellem jeres fysiske kasseapparat i forretningen og jeres online forretning. Det gør, at produkter, produktdata og lagerantal altid er synkroniseret.

Med et kassesystem fra Amero kan I også få jeres kasser til at snakke sammen med jeres økonomisystem. På den måde får I korrekt bogføring, og sørger for at dagens salg kommer over i økonomisystemet. Vores integrationer til økonomisystemerne kan også laves som en lager- og vareintegration, hvor I kan styre varer direkte fra jeres økonomisystem.
Derudover integrer vi også til systemer som Plecto, MobilePay, Miinto og Delfi Breece system.

Integrationer til webshop

Integrationer til økonomisystem

Frank Naur Jensen
Direktør Tæppeland Danmark ApS
En af udfordringerne der er, når man driver butik, er at man har kunden her og nu, så har du også problemet her og nu. Derfor har det været vigtigt for os at have en leverandør der er til rådighed når vi har problemet – det har vi med Amero. De er online, de er fleksible og de er hurtige til at komme tilbage med en løsning så vi kan komme videre med vores kunde.
Loyalitetsklub Læs mere om loyalitetsklubben

Loyalitetsklub

Med en komplet POS-løsning fra Amero, har I mulighed for at tilkøbe kundeklub, der skaber loyale kunder. Med kundeklubben får I en unik mulighed for omnichannel-markedsføring.

Med kundeklubben får I mulighed for at segmentere jeres kunder, så I kan markedsføre på baggrund af medlemmernes købsadfærd. I kan også afsende automatiske SMS’er, se statistikker over medlemmer og få en app til jeres loyalitetsklubmedlemmer.

 

Kundevendt display  Læs mere om kundedisplay

Kundevendt display

Som ekstra tilbehør til jeres kasseapparat fra Amero, har I mulighed for at tilkøbe kundevendt display til markedsføring og visning af salg. På displayet kan I vise forretningens logo og design, lade jeres kunder følge med i salget, vise billeder og video som led i markedsføring og administrere markedsføringsmaterialet. Det betyder blandt andet, at I kan lave tidsstyrring af slideshow og gruppere jeres markedsføringsmateriale.

Derfor skal I vælge et kassesystem fra Amero til jeres butikskæde

  • Nemt at lære – og lynhurtig i den daglige betjening af kunder
  • Integrationer – til regnskabsprogram (bl.a. e-conomic) og webshop
  • Amero har leveret – kassesystemer til 2000+ forretninger i mange brancher
  • Lagerstyrring - Hold styr på butikkernes lagre nemt og enkelt
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Derfor skal I vælge Amero

Vælger I Amero som leverandør af jeres kassesystem, kan I forvente, at vi er meget mere end “bare” det. Vi kender jeres branche qua vores erfaring og ønsker at være en vigtig sparringspartner. Derfor vil I også opleve, at vi gør en dyd ud af at sætte os ind i jeres situation og forretning. For at få den forståelse, stiller vi spørgsmål – det er en naturlig del af den første dialog. Vi går desuden op i den gode og ærlige relation, og vi sælger ikke noget til jer, hvis vi kan se, det ikke vil skabe værdi.

Ameros fire værdier

I Amero har vi fire værdier, som betyder meget for os.
Det er fire pejlemærker, som vi bruger i hverdagen over for vores kunder og over for hinanden.
Derfor vil vi gerne dele værdierne med jer
.

#1 Vi er ét team

Vi lykkes og gør en forskel i fællesskab. Vi søger det bedste for teamet og ikke for os selv. Vi tager ansvar for vores løsninger og kunder som ét team på tværs af Amero, og derfor fejrer vi også succeserne sammen. Vi er afhængige af hinandens viden, erfaring og ideer uanset hvilken rolle eller titel, vi har.

#2 Vi gør det, vi siger

Tillid er altafgørende for at skabe en god arbejdsplads og for at levere fantastiske løsninger til vores kunder. Tillid kommer af, at vi gør det, vi siger. Det gælder både over for hinanden og overfor vores kunder. Vi holder ord og overholder aftaler. Det gælder i vores løsninger, og det gælder i vores kundeservice. Vi oversælger ikke noget, og vi lover kun, hvad vi kan holde.

#3 Vi kører først, når det virker

Når vi leverer en løsning til vores kunder, kører vi først, når det virker, og kunden er glad. Så simpelt kan det siges. Vores løsninger er kritiske for vores kunders forretning, og det tager vi ansvar for ved at være grundige i alle processer og led af vores forretnings, og vi stiller samme krav, når vi leverer noget til hinanden i Amero.

#4 Vi er dedikerede til fingerspidserne

Vi bringer engagement, nysgerrighed og en stærk interesse for at levere den bedste løsning og kundeoplevelse ind i alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at gøre vores arbejde én procent bedre hver dag, så vi konstant løfter os i alle områder af vores forretning, samarbejde og faglighed.

Vi vil levere Danmarks bedste support

Vi vil levere Danmarks bedste support


Hos Amero lever vi af glade og tilfredse kunder, og det kræver selvfølgelig en dedikeret og engageret support. Når du har en butik eller webshop, du skal drive i hverdagen, er det derfor helt uundværlig at kunne ringe til supporten og hurtigt få løst problemet.

I kan ringe alle hverdage 9-17, hvor vores supportere står klar til at hjælpe og give vejledning. Vi har en svartid indenfor gennemsnitligt 10 sekunder, så I kan få løst jeres problem hurtigst muligt.

Vi varetager skiftet med jeres eksisterende IT-leverandør

Vi varetager skiftet med jeres eksisterende IT-leverandør

Amero er til for at gøre livet lettere for jer, og vi tager gerne dialogen med jeres IT-leverandør med respekt for den nuværende aftale. Vi besidder den nødvendige viden til at tage snakken med bogholder eller revisor om, hvordan kassesystemet skal tale bedst sammen med jeres økonomisystem, samt den tekniske viden om, hvordan kassesystemet passer ind i jeres øvrige IT-system.

Grundet vores store erfaring er vi i stand til at sikre, at vores kassesystem passer ind i jeres forretningsprocesser, med det formål at gøre det hele mere smart og tidsbesparende.