Woocommerce integration til FlexPOS kassesystem

woocommerce-integration-kassesystem-amero

Har du både en fysisk butik og en webshop, eller overvejer du at udvide med den ene eller anden? Bruger du eller vil du gerne undgå at ”spilde” en masse tid på oprettelse af de samme produkter begge steder? Med en ny integration til din Woocommerce webshop til dit FlexPOS kasseapparat kan du nu nøjes med manuelt tastearbejde det ene sted.

Integrationen sparer dig for mange timers arbejde hver måned med oprettelse af produkter og priser, da du blot skal gøre det ét sted. Integrationen gør det muligt at synkronisere webshoppen og kassen, så du altid ved, hvad du har af lagerbeholdning. På denne måde har du hurtigt adgang til opdaterede lagertal, så du undgår at løbe tør eller sælge en vare, der ikke er på lager.

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til Woocommerce

  • Undgå at sælge varer der allerede er solgt i din butik, eller din webshop
  • Styr dit varekatalog ét sted
  • Spar meget tid i den daglige adminstration
  • Få mere tid til at udvikle din forretning

    Som butiksejer har du mest af alt lyst til at bruge din værdifulde tid på at udvikle din forretning og sælge mere. Det er det, der giver dig værdi. Men at bruge unødig meget tid på tastearbejde gør ikke. Derfor er denne integration af lagertal en kærkommen mulighed for at spare tid og ressourcer, som du kan bruge andetsteds. Du har altid styr på dit varelager, og du skal altså ikke indtaste nye produkter to steder, som har været tilfældet for mange indtil nu. Få integrationen til din Woocommerce webshop og se, hvor meget ekstra arbejdstid du bliver fri for.

    Gør din Woocommerce webshop mere effektiv i dag

    Hos Amero arbejder vi hver dag med mange Woocommerce webshops, og vi har efterhånden hjulpet et utal af kunder med at processen omkring lagertal og produktoprettelse nemmere og mere bekvem. Den synergi, der kommer af vores integration, har sparet massevis af virksomheder for mandskabstimer og dermed penge. Penge, der kan bruges mere fornuftigt.