Smartweb integration til FlexPOS kassesystem

Med en integration mellem FlexPOS kasseapparat og din Smartweb webshop kan du slippe for en masse manuelt tastearbejde.

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til Smartweb

 • Opret og styr dit varekatalog ét sted
 • Fælles lagerstyring mellem POS og Web
 • Spar tid og dermed penge
 • Spar tid og penge med Smartweb integration

  Tid er en mangelfuld ressource i rigtig mange virksomheder, der hele tiden søger efter nye, smarte metoder til at effektivisere arbejdsgange. Lagersystemet er ofte der, hvor rigtig mange fysiske butikker og webshops bruger meget tid. Det gælder alt fra oprettelse af produkter til produktbeskrivelser og priser.

  Du kan nøjes med at oprette nye produkter og priser det ene sted, hvor det helt selv vil justeres i begge systemer, fordi de spiller perfekt sammen grundet integrationen.

  Amero er officiel Smartweb partner

  Amero, der står bag den smarte integration mellem FlexPOS kasseapparat og Smartweb webshop, er officiel godkendt Smartweb partner. Vi har stor viden og indsigt i, hvilke udfordringer man sidder med til daglig i forbindelse med en webshop og en fysisk butik.

  Derfor forsøger vi at designe effektive løsninger, der gør det nemmere og mere tidsbesparende at drive forretning, således at man kan bruge tiden på at sælge mere eller udvikle butikken. Er du interesseret i en integration mellem din Smartweb webshop og et FlexPOS kasseapparat, har vi løsningen til dig.