Gør hverdagen nemmere med en Smartweb integration

Gør hverdagen nemmere med en Smartweb integration

Hører du til blandt de mange, der både har en Smartweb webshop og en fysisk butik, er det nu muligt at spare en masse tid i det administrative arbejde. Med en integration mellem FlexPOS kasseapparat og din Smartweb webshop kan du slippe for en masse manuelt tastearbejde.

Når først du har tastet ind på kassen, opdateres shoppen automatisk – og du kan på den måde altid holde styr på, hvad du har på lager. Uanset om du sælger i din fysiske butik eller i din webshop, er der altid styr på din lagerbeholdning, så du ikke sælger produkter, der er udsolgt. Og naturligvis omvendt. Sælger du noget i din webshop, er dit kasseapparat også opdateret.

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til Smartweb

  • Opret og styr dit varekatalog ét sted
  • Fælles lagerstyring mellem POS og Web
  • Spar tid og dermed penge
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Spar tid og penge med Smartweb integration

Spar tid og penge med Smartweb integration

Tid er en mangelfuld ressource i rigtigt mange virksomheder, der hele tiden søger efter nye, smarte metoder til at effektivisere arbejdsgange. Lagersystemet er ofte der, hvor rigtig mange fysiske butikker og webshops bruger meget tid. Det gælder alt fra oprettelse af produkter til produktbeskrivelser og priser.

Du kan nøjes med at oprette nye produkter og priser det ene sted, hvor det helt selv vil justeres i begge systemer, fordi de spiller perfekt sammen grundet integrationen.

Amero er officiel Smartweb partner

Amero er officiel Smartweb partner

Amero, der står bag den smarte integration mellem FlexPOS kasseapparat og Smartweb webshop, er officiel godkendt Smartweb partner. Vi har stor viden og indsigt i, hvilke udfordringer man sidder med til daglig i forbindelse med en webshop og en fysisk butik.

Derfor forsøger vi at designe effektive løsninger, der gør det nemmere og mere tidsbesparende at drive forretning, således at man kan bruge tiden på at sælge mere eller udvikle butikken. Er du interesseret i en integration mellem din Smartweb webshop og et FlexPOS kasseapparat, har vi løsningen til dig.