Shopify integration til FlexPOS kassesystem

Få et kassesystem hvor produkter synkroniseres med Shopify og lagerantal automatisk opdateres mellem systemerne

shopify-ad

Har du også den populære Shopify software til online butikker, kan du med en integration fra Amero spare en masse tid i det daglige administrative arbejde. Integrationen fra FlexPOS kan helt automatisk overføre alle dine produkter fra din Shopify-webshop til dit kassesystem, og du slipper derfor for at oprette produkterne begge steder.

Integrationen betyder i praksis at din webshop og din butik udveksler oplysninger, det kan være oplysninger om produkter, priser og antal varer på lager. Uanset hvilke typer af produkter du sælger, kan løsningen bruges.

Få fuldt fokus på forretningen

Det der giver en forretning værdi, er at du kan bruge din tid på at udvikle den og sælge mere. Derfor er en FlexPOS integration en god mulighed for at spare tid og ressourcer, ved at gøre det manuelle tastearbejde til en automatisk overførsel.

Du vil få en mere effektiv hverdag og undgår skuffede kunder, som er ikke kan få en udsolgt vare, da dit kassesystem altid vil være fuldt opdateret.

Gør din Shopify webshop mere effektiv

Hos Amero forsøger vi at designe effektive og brugervenlige løsninger, da vi ved hvilke udfordringer man sidder med til daglig i forbindelse med en webshop og en fysisk butik. Dit kassesystem skal derfor ikke være en tidsrøver og er du interesseret i en integration mellem din Shopify og fysiske butik, har vi helt sikkert løsningen til dig.