Salecto integration til FlexPOS kassesystem

Få et kassesystem hvor produkter synkroniseres med Salecto og lagerantal automatisk opdateres mellem systemerne

Salecto--ad

Har du både en fysisk butik og en webshop, kan du med Amero spare en masse tid og ressourcer i det manuelle og administrative arbejde. Du slipper derfor for en masse tastearbejde, hvis du vælger en integration med FlexPOS kasseapperat og din Salecto webshop.

Du får helt automatisk opdateringer, hver gang du taster ind på kassen og kan derved altid holde styr på dit lager. På den måde vil du altid have et opdateret lager og undgår at du kommer til at sælge noget, som er udsolgt. Dette gælder både for din fysiske butik og din webshop, så du altid har en synkroniseret shop og kasse.

Spar tid og ressourcer, og fokuser på din forretning

Vi ved at tid er noget af det vigtigste for mange virksomheder og at du gerne vil være så effektiv som muligt. Især lagerstyring kan være en tidsrøver, hvor både den fysiske butik og webshop bruger meget tid på dette, f.eks. når der kommer nye varer hjem eller nogle produkter bliver solgt.

Med en integration mellem dit FlexPOS kasseapparat og din Salecto webshop, kan du spare dig selv for flere timers dobbeltarbejde. Du vil altid have styr på dit varelager, og du kan nøjes med at oprette produkter og priser det ene sted, da begge systemer vil synkronisere sig pga. integrationen. Du får en mere effektiv hverdag og vil kunne bruge din tid og ressourcer på forretningen.

Amero er godkendt Salecto partner

Har du en Salecto webshop, som du gerne vil effektivisere, kan du med en FlexPOS kasseapparat løsning opnå dette. Vil du udvide din Salecto webshop til en fysisk butik, kan vi også hjælpe dig med dette, da vi har stor indsigt i, hvilke udfordringer man har i forbindelse med en webshop og en fysisk butik.

Så vil du hellere bruge din tid på at sælge mere og gøre din forretning mere solid, har vi helt sikkert løsninge til dig, med en integration mellem din Salecto webshop og et FlexPOS kasseapparat.


Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk