En integration mellem din Magento webshop og dit kasseapparat

En integration mellem din Magento webshop og dit kasseapparat

Få en stærk integration mellem din Magento Webshop og dit kommende kassesystem. Vi har bygget et stykke software, som kan udveksle data mellem din webshop og vores FlexPOS-system.

I praksis betyder det, at vores kassesystem og din webshop udveksler oplysninger om produkter, priser og antal varer på lager. Derfor kan du sidde i fred og ro og opbygge dine produkter direkte i din Magento webshop, hvorefter de automatisk overføres løbende til kasseapparatet.

Fordele med integration mellem FlexPOS og Magento:

  • Produktoprettelse og prisstyring  i Magento
  • Lagerstyring i Magento
  • Lagerbevægelser fra Magento til FlexPOS, og omvendt.

 

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til Magento

  • Undgå at sælge varer der allerede er solgt i din butik, eller din webshop
  • Styr dit varekatalog ét sted
  • Spar meget tid i den daglige administration
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Lav unikke varianter og størrelse på kassesystemet

Lav unikke varianter og størrelse på kassesystemet

Uanset om du har en webshop, hvor du sælger tøj og sko, eller du sælger rideudstyr, så kan løsningen bruges.

Ved hjælp af konfigurerbare produkter og sammensætninger skaber dette unikke varianter på tværs af farver og størrelse på kassesystemet.

Lidt om Magento

Lidt om Magento

Det er et af de største og mest udbredte e-commerce systemer, og endda som open source – det vil sige, du har mulighed for at programmere direkte i kernen, og sammen med dine programmører skabe en unik e-handels platform. Vi har krydret det hele med lidt retail, og bygget en integration til markedets nok mest moderne kassesystem – det kalder vi et Magento kasseapparat. Du slipper selv for at vedligeholde produkter eller varer flere steder – men får en samlet løsning som er integreret og sparer arbejdsgange samt en masse tid.

Har du en fysisk butik men ønsker at udbygge med e-handel, så kan vi hjælpe med at sammensætte en løsning som bygger på Magento eCommerce. Eller har du den fedeste Magento webshop, men ønsker at hoppe offline og møde dine kunder via en ny fysisk butik – ja, så kan vi altså hjælpe dig.