Magento 2

Har du brug for et kassesystem hvor dine produkter synkroniserer med Magento 2 og lagerantal automatisk opdateres mellem systemerne, så kan du få det hos Amero.

Med Magento 2 får du en stærk integration mellem din Magento 2 webshop og dit kassesystem. Vi har udviklet et stykke software, som kan udveksle data mellem din webshop og vores FlexPOS-system.

Helt konkret betyder det, at du kan sidde og opbygge dine produkter direkte i din Magento 2 webshop, da de automatisk bliver overført løbende til kasseapparatet, fordi vores kassesystem og din webshop udveksler oplysninger om produkter, priser og antal varer på lager.

Udover de ovenstående fordele, kan du også lave unikke varianter og størrelser på kassesystemet, hvilket er en fordel når du f.eks. sælger tøj, sko eller andre varer med varianter.

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til Magento

  • Undgå at sælge varer der allerede er solgt i din butik, eller din webshop
  • Styr dit varekatalog ét sted
  • Spar meget tid i den daglige administration
Hvorfor vælge Magento 2?

Hvorfor vælge Magento 2?

Skal du ud og have en ny webshop, anbefaler vi at du vælger Magento 2 fra starten af, da Magento 1 ikke supporteres efter 2018. Magento 1 er en mere budgetvenlig webshop, og kan stadig installeres og integreres til kassesystemet.

Magento 2 har længe været tilgængeligt, men det er først nu at den rigtigt er kommet til Danmark, da der nu er adgang til flere grundlæggende moduler, såsom en betalingsgateway til Dankort betaling. Generelt er Magento et godt e-commerce system, som har styrken i at være meget skalerbar. Dvs. at du har mulighed for at udvikle din webshop fra en lille sidebeskæftigelse til en fyldestgørende virksomhed.