Shopware integration til FlexPOS kassesystem

Hvis du kunne tænke dig at anvende Shopware som e-handels platform, så er det nu muligt at få det integreret med din fysiske butik og kassesystem hos Amero.

Med Shopware får du en smart og fleksibel integration mellem din webshop og dit kassesystem. Vi har udviklet et stykke software, som netop kan udveksle data mellem Shopware og dit kassesystem med FlexPOS software.

Du får et system, der passer til dig som ikke har store komplekse behov, og måske i højere grad har fokus på at skabe et brand og content på webshoppen, og som har flere fordele i forhold til de grafiske muligheder.

  • En enkel webshop, da den er mindre kompleks i sin opbygning
  • Fuld responsiv webshop fra start og søgemaskinevenlig
  • En smart drag-and-drop editor, som gør det nemt at lave et flot design til din shop

Udover de ovenstående fordele, så er det også en løsning som kan spare dig meget tid i din hverdag! Du kan nemlig oprette produkter og priser det ene sted, hvorefter det bliver tilgængeligt det andet sted, da begge systemer vil blive synkroniseret pga. den integration, vi tilbyder – og du vil derfor altid have styr på dit varelager!

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til Shopware

  • En smart, brugervenlig og fleksibel integration
  • Spar tid med et kassesystem der snakker sammen med din webshop
  • Undgå at sælge varer der allerede er solgt i din butik, eller din webshop
Gruppering af produkter og kunder

Gruppering af produkter og kunder

En smart feature ved Shopware er, at du kan lave grupperinger af produkter og kunder. Dvs. at du kan opsætte nogle kriterier i backenden, f.eks. pris eller mærke, som du kan bruge til at bygge forskellige grupperinger af produkterne. Det samme kan du gøre med de kunder, der besøger hjemmesiden. Du kan f.eks. lave en gruppe med kunder der har købt en bestemt trøje og vise dem relevante produkter, når de vender tilbage til webshoppen.

Hvis du gerne vil have mulighed for at være en international webshop, kan du også det med Shopware. De har nemlig en flersproget backend og multivalutastyring. Derudover har de 3500 udvidelses moduler, som er et sikkert tegn på, at der er stor tilslutning til platformen og at den stadig udvikler sig!