Bruger du den danske webshop-platform Golden Planet, kan du med en integration fra Amero spare en masse tid i det daglige administrative arbejde. Integrationen fra FlexPOS til Golden Planet kan helt automatisk overføre alle dine produkter fra din Golden Planet-webshop til dit kassesystem, og du slipper derfor for at oprette produkterne begge steder.

Integrationen betyder i praksis, at din webshop og din forretning udveksler oplysninger, så du har den samme data begge steder. Det kan være oplysninger om produkter, priser og antal varer på lager. Uanset hvilke typer af produkter du sælger, kan denne løsning med integration til kasseapparatet bruges.

Bruger du i dag en anden webshop-platform, har Golden Planet en smart flytteservice, hvor de nemt og hurtigt kan flytte din eksisterende webshop over til en Golden Planet-løsning.

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem med integration til webshop

  • Undgå at sælge varer der allerede er solgt i din butik eller din webshop
  • Styr dit varekatalog ét sted
  • Spar meget tid i den daglige administration
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Få fuldt fokus på forretningen

Få fuldt fokus på forretningen

Det der giver en forretning værdi, er at du kan bruge din tid på at udvikle den og sælge mere. Derfor er integrationen fra Golden Planet til dit kassesystem en god mulighed for at spare tid og ressourcer ved at gøre det manuelle tastearbejde til en automatisk overførsel.

Du vil få en mere effektiv hverdag og undgår skuffede kunder, som ikke kan købe en udsolgt vare, da dit kassesystem og lager altid vil være fuldt opdateret.

Gør din Golden Planet webshop mere effektiv

Gør din Golden Planet webshop mere effektiv

Hos Amero designer vi effektive og brugervenlige løsninger med udgangspunkt i kassesystemer, da vi ved hvilke udfordringer, man sidder med til daglig i forbindelse med en webshop og en fysisk forretning.

Dit kassesystem skal derfor ikke være en tidsrøver, og er du interesseret i en integration mellem Golden Planet og din fysiske forretning, har vi helt sikkert løsningen til dig!

Det kan også være, at du i dag har en webshop, og du gerne vil åbne en fysisk forretning, som skal kobles på din webshop. Så er vi klar til at få det op at stå, så du kan skabe en værdifuld forretning, som giver en god oplevelse for dine kunder og kan øge dit salg.