DanDomain integration til FlexPOS kassesystem

Få et kassesystem hvor produkter og lagertal automatisk synkroniseres med din DanDomain-webshop

DanDomain-integrationen forbinder din DanDomain-webshop med dit FlexPOS kasseapparat. Det er den rette løsning, hvis du ønsker et kasseapparat, som er integreret med jeres webshop. I praksis betyder det, at integrationen altid holder informationer omkring varer, priser og lagerantal mm. opdateret i begge systemer, og at du kan styre din stamdata ét sted. Løsningen kan sættes op på 2 forskellige måder afhængig af dit behov.

Certificeret DanDomain partner

Certificeret DanDomain partner

Amero er officielt certificeret DanDomain App partner. Det betyder, at vores integrationsløsninger er lavet i et tæt samarbejde med DanDomain, og at de er godkendt af DanDomain. Find den rette løsning for dig nedenfor.

Fordele ved at få DanDomain kasseintegrationen

 • Spar tid på at oprette varerdata to steder.
 • Sælger du en vare i din fysiske butik eller i din webshop, så holdes lagerantallet altid opdateret begge steder.
 • Undgå manuelt tastearbejde og irritationer.
 • Undgå utilfredse kunder ved at sælge en vare, som allerede er solgt det ene eller andet sted.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem med integration til DanDomain

Spar tid med et kassesystem der snakker sammen med din Dandomain-webshop: Produkter skal kun oprettes et sted, og lagertal opdateres automatisk ved salg i webshop eller på kassen.

Løsning 1. Kasseløsning med styring i DanDomain

Med denne løsning styrer du din master-varedata direkte fra din DanDomain webshop.

Hvordan fungerer DanDomain integrationen i praksis?
Denne integrationsløsning passer til en kørende DanDomain shop. Kassesystemet henter automatisk alle varer direkte fra din DanDomain-webshop og sender salg retur, så lageret i DanDomain nedskrives.

Du styrer altså dine varer og dit lager direkte i DanDomain. I kassesystemets administrationssystem har du adgang til salgsoversigter fra den fysiske butik fordelt på varer, brands, sælger mm.

Hvem skal vælge denne løsning og hvorfor?

 • Hvis du blot har én fysisk butik og én DanDomain-webshop, hvor du ønsker at styre din primære varedata direkte i DanDomain.
 • Hvis din webbutik er den primære kilde til din omsætning, så kan det give bedst mening at placere sin styring i webshoppen forudsat, at denne model understøtter dine behov i forhold til den fysiske butik og varehåndtering.
 • Hvis du ønsker en billig integrationsløsning, hvor kassesystemet udgør en mindre rolle i løsningen.


Krav for Dandomain til FlexPOS integrationen:

 • Du har en Dandomain-webshop eller får en.

Løsning 2. Kasseløsning med styring i FlexPOS/FlexSystem

Med denne løsning styrer du din master-varedata direkte i kassesystemets online backend.

Med denne pakke får du en integrationsløsning, hvor du både opretter og vedligeholder dine varer samt stamdata i vores online administration, kaldet FlexSystem. Herfra sendes de nyoprettede varer og varerettelser til både kassesystemet og til din Dandomain webshop.

Webshop integrationen håndterer desuden Dandomain Variantvarer, således du kan køre farve og størrelse over i systemet samtidigt med, at du bibeholder lagerstyring pr. individuel vare. Når en vare sælges på webshoppen nedskrives lagerværdien i FlexSystem og det opdaterede lagerantal sendes retur. Samme princip følger ved salg fra kassesystemet.

Hvem skal vælge denne løsning og hvorfor?

Har du flere butikker og deraf flere lagre, så understøtter denne opbygning visning af hver butiks lager på kasserne samt vareflytning mellem dine butikker. Webshoppen kan have eget lager, trække lagerværdien fra en udvalgt butik eller trække den samlede værdi fra alle dine butikker.

Hvis din fysiske butik er din primære kilde til omsætning, så giver det ofte bedst mening at placere sin styring heri kontra et websystem.

Hvis du ønsker at lave statusoptællinger ved brug af en håndterminal, så understøtter FlexSystemet dette. Dvs. at du scanner dine varer, taster et antal for hvert enkelt og placerer scanneren i en holder. Så uploader den selv de faktiske tal direkte ind i dit lager.

Krav for FlexPOS til Dandomain-integrationen:

 • Du har en Dandomain-webshop eller får en
 • Import export (modul som tilkøbes Dandomain Webshop)
 • Lagerstyring via Ameros Kassesystem
Kristian Brødløs Færge
Ejer af www.epicpanda.dk
Amero er nemme at arbejde med og kasseapparatet er tilmed lækkert. Deres kundeservice er på niveau med Dandomains og det er helt i top.