DanaWeb integration til FlexPOS kassesystem

Få et kassesystem hvor produkter synkroniseres med DanaWeb og lagerantal automatisk opdateres mellem systemerne

DanaWeb er en af landets største leverandører af hjemmesider, og har du en DanaWeb løsning, kan du også få en FlexPOS integration hos Amero. Med denne integration sparer du dig selv for en masse tid og ressourcer, da du slipper for at lave dobbelt tastearbejde.

Med FlexPOS integrationen får du helt automatisk opdateringer, hver gang du taster ind på kassen og derved har du altid et opdateret lager, så du undgår at sælge et udsolgt produkt ved en fejl. Du får derfor hurtig adgang til et opdateret lagertal!

Spar tid og gør din forretning mere effektiv

Spar tid og gør din forretning mere effektiv

Når du ikke alt i din hverdag, kan vi hjælpe dig med en løsning med FlexPOS integrationen til dit kassesystem. Her kan du få en nem og brugervenlig lagerstyring, som giver dig tid til at fokusere mere på din forretning.

Du kan nøjes med kun at oprette produkter og priser det ene sted, og derefter vil systemet automatisk synkronisere sig. På den måde undgår du også at sælge et produkt, som du ikke har på lager.

Amero er godkendt Danaweb partner

Amero er godkendt Danaweb partner

Med en smart integration fra Amero kan din DanaWeb webshop blive mere effektiv, og da vi er godkendt partner til DanaWeb, er du sikker på at få en kvalitets løsning til din shop.

Er du interesseret i at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag!