Eksperter inden for ubemandede butikker

Amero har et tæt og godt samarbejde med virksomheden Retail360, der udvikler ubemandede butikker og containere inden for detail-verdenen. 

Folkene bag virksomheden har rig erfaring med ubemandede butikker, og er derfor en ideel og kompetent sparringspartner for de, som ønsker at drive en ubemandet forretning. Konceptudvikling, indretning og byggeri af butikker er blot nogle af de områder, hvor virksomheden tilbyder at bidrage med sin ekspertise. De hjælper endvidere gerne med at udarbejde kundetilpassede løsninger hvad angår butiksinventar, og analyserer forretningens forskellige leverandører og eventuelle nye samarbejdspartnere, for at sikre den helt ideelle løsning for den enkelte butik. 

Samarbejdet med Amero

Samarbejdet med Amero

Som samarbejdspartner leverer Amero prikken over i’et i de ubemandede forretninger: Selvbetjeningskasser, som kan betjenes af kunderne alene, hvilket muliggør salg og transaktion uden bemanding i butikken.
Dermed kan besparelsen af lønkroner skabe luft andre steder i budgettet.
Ameros kassesystemer med FlexPOS software er intuitivt og utroligt let at anvende, hvorfor den er velegnet til forretninger, hvor kunderne tilbydes selvbetjening.