Vil du gerne have styr på bogføringen i din forretning og sikre at dagens salg bliver registeret i dit økonomisystem, er du kommet til det rette sted.
Hos Amero leverer vi nemlig en række regnskabs- og økonomiintegrationer, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere for jer.
Se eksempler og læs mere om nogle af de regnskabs- og økonomiintegrationer vi har herunder.

Få sikkerhed for at dine salgstal rammer de rigtige konti i e-conomic, og slip for det manuelle tastearbejde. Læs mere »
Dine salgstal overføres automatisk til din kassekladde i Dinero, så du skal blot godkende og bogføre. Læs mere »
Med en integration til Business Central har du mulighed for at følge sine forretningsprocesser fra start til slut. Det gælder både lager og finans. Læs mere »
Dit kassesystem overfører automatisk salgsdata til Uniconta, din bogholder eller revisor vil elske dig. Læs mere »
Undgå dobbeltarbejde ved at udveksle data mellem Visma Business systemet og din kassesystem. Læs mere »
Med en integration til Dynamics Nav kan du få synkroniserer dine salg direkte til kassesystemet Læs mere »
Med en integration til Navision Stat, som er det statslige økonomistyringssystem, har du mulighed for at administrere dine finanser. Læs mere »
Kassesystemet overfører salgsdata til din kassekladde i Webfinance, hvor de blot skal godkendes og bogføres. Læs mere »
Udveksling mellem Dynamics C5 og kassesystemet sikrer dig mod manuelle fejl og dobbeltarbejde. Læs mere »

Integration til jeres økonomisystem

Korrekt bogføring 

Få sikkerhed for at alle jeres finanskonti automatisk synkroniseres med FlexPOS, så jeres salg altid havner på de korrekte konti. Vi håndterer at dagens salg ryger over i jeres økonomisystem.

Abonnement til økonomisystem 

Abonnement til det valgte økonomisystem afholdes af jer selv. Vi hjælper gerne med at oprette en aftale  mod betaling. Undervisning og andre ydelser leveres jf. alm timeforbrug.

Lager- og vareintegration 

Med integration til økonomisystem har i også mulighed for at få en lager- og vareintegration, hvor i kan styre varer direkte fra jeres økonomisystem.

Special integrationer

Hos Amero har vi bl.a. mulighed for at lave integration til følgende økonomisystemer:

  • Microsoft Dynamics 365 – Business Central
  • Microsoft Dynamics NAV
  • Navision Stat

De er ikke en del af vores standard-integrationer, fordi det er større og mere komplekse økonomisystemer, der kræver en tilpasset integration fordi jeres økonomisystem formentlig har fået lavet tilpasninger. Når vi tilpasser integrationen, får I dermed mest ud af koblingen mellem jeres økonomisystem og kassesystemet fra Amero. 

Det er muligt for os både at lave integrationerne som finans-integration eller som vare- og lagerstyringsintegration. 

Skræddersyet integrationer til din forretning

Skræddersyet integrationer til din forretning

Hos Amero har vi vores eget udviklingsteam, der har bygget en integrationsmotor, der gør det nemt at integrere til diverse økonomisystemer. Dette gør at vi kan integrere til de fleste økonomisystemer. Men det betyder også, at vi har mulighed for at skræddersy den enkelte integration, så den opfylder din forretnings behov. På den måde har vi mulighed for at levere både standard integrationer og avancerede integrationer, så vi favner både store og små forretninger.

Uanede muligheder til billigere priser

Uanede muligheder til billigere priser

Hos Amero har vi uanede muligheder for at bygge en integration, der matcher din forretning 100 procent. En stor del af vores integrationsmotor er bygget på forhånd, og derfor er det nemt for vores eget udviklingsteam at tilpasse den enkelte integration til dine behov. Det betyder at op mod 70 procent af arbejdet allerede er lavet på forhånd, afhængig af hvor avanceret en integration du har brug for, og derfor vil en speciel integration med skræddersyet tilpasninger være billigere end hos mange andre.