Er det på tide dit kassesystem snakker sammen med Navision Stat?

Er det på tide dit kassesystem snakker sammen med Navision Stat?

Bruger i Navision Stat i hverdagen, og vil I gerne spare tid og gøre det hele lidt nemmere? Så kan det være en økonomi integration er noget for jer. Med en økonomi integration får i skabt forbindelse mellem jeres kassesystem og økonomisystem, så i slipper for manuelt arbejde og data automatisk overføres fra det ene system til det andet.

Hvordan fungerer det?

En økonomiintegration fungerer på den måde at alle data omkring salg foretaget på jeres kassesystem vil blive gemt digitalt og overført direkte til jeres økonomisystem. Således vil informationer omkring enkelte salg, betalingsmetoder og lignende bliver gemt og synkroniseret til jeres økonomisystem. Synkroniseringen foregår løbende, og derfor vil du altid være sikker på at have en korrekt bogføring.

Det er også muligt at få en vare- og lagerintegration der fungerer på samme måde.

Har du brug for en integration til dit Navision Stat?

  • Få korrekt bogføring
  • Dine salgsdata overføres automatisk
  • Få bygget en skræddersyet integration med indbygget logik
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Derfor skal du vælge en Navision Stat integration til dit kassesystem

Korrekt bogføring

Når du får en økonomiintegration, vil de enkelte salg i løbet af dagen og en samlet dagsopgørelse på kassesystemet automatisk blive sendt til dit økonomisystem. På den måde er du altid sikker på at få korrekt bogføring, hvilket sparer dig og din bogholder for mange timers arbejde.

En integration med indbygget logik

Et Navision Stat økonomisystem kan være større og mere komplekst end de standard økonomisystemer vi integrerer til. Men på trods af det, har vi hos Amero mulighed for at lave en integration med den nødvendige logik indbygget, så i kan få overført lige netop den data i behøver.

Integration tilpasset til netop jeres forretning

Integration tilpasset til netop jeres forretning

I Amero har vi en klippestabil og gennemtestet integrationsmotor, hvor hele fundamentet for økonomiintegrationerne er bygget på forhånd. Det gør at vi har mulighed for at tilpasse vores integrationer til lige netop jeres behov. Har i behov for en kompleks integration, hvor store mængder af data skal overføres og der skal være en vis mængde indbygget, kan vi levere det.

Vores udviklere i huset har arbejdet på vores integrationsmotor i lang tid, hvilket giver os mulighed for at skræddersy vores integrationer.

Uanede muligheder til fornuftige priser

Uanede muligheder til fornuftige priser

Fordi vi har et klippestabilt og gennemtestet system, der giver jer uanede muligheder, betyder det også at vi allerede på forhånd har bygget mellem 50 og 75 procent af fundamentet på jeres kommende integration. Vores forarbejde gør, at vi ikke skal til at opfinde den dybe tallerken, når vi skal skabe en integration til jer. Dette gør at vi har mulighed for at lave integrationer til rimelige priser, hvor alle har mulighed for at være med.