Skal din hverdage gøres nemmere med en økonomiintegration?

Skal din hverdage gøres nemmere med en økonomiintegration?

Bruger du Nav økonomisystem til hverdag i din forretning? Og kunne du godt tænke dig at få en nemmere hverdag i forhold til registrering af salg? Så er det nu du skal læse med. Hos Amero har vi skabt en integration mellem dit økonomisystem og kassesystem, der kan være med til at effektivisere dine arbejdsgange.

Det fungerer ved at der skabes forbindelse mellem de to systemer, hvor alle salgsdata og dagsopgørelser fra kassesystemet automatisk synkroniseres og gemmes i Nav.  Du er altså altid sikret korrekt bogføring med en økonomiintegration.

Opdater din forretning med en integration mellem dit økonomisystem og kassesystem

  • Du spare tid og penge ved automatiserede processer
  • Korrekt bogføring
  • Skræddersyet integration til dine behov
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
En økonomiintegration til dine behov

En økonomiintegration til dine behov

Det kan være meget forskelligt fra forretning til forretning, hvilke funktioner man har behov for, og hvilke data der skal synkroniseres og gemmes i økonomisystemet. Derfor har vi udviklet en integrationsmotor, hvor det er nemt at tilpasse vores integrationer til de enkelte forretningers behov. Det betyder altså, at hvis du gerne vil have en standard-integration, der kan det allermest nødvendige, har du mulighed for det. Men du har også mulighed for at få en mere avanceret integration, hvor der er indbygget mere logik og en mere kompleks dataoverførsel.

Derfor skal du vælge en økonomiintegration fra Amero

Derfor skal du vælge en økonomiintegration fra Amero

Hos Amero har vi en klippestabil og gennemtestet integrationsmotor, der er blevet arbejdet på i mange år. Men fordi vores integrationsmotor er så veludviklet som den er og fundamentet for alle integrationer er bygget på forhånd, tilbyder vi uanede muligheder til mere rimelige priser end du vil finde mange andre steder. Men ikke nok med det, kan vi tilbyde god support på området, da vi har grundig kendskab til vores eget produkt.