Skal din hverdag gøres nemmere med en økonomi integration?

Skal din hverdag gøres nemmere med en økonomi integration?

Bruger du Nav økonomisystem til hverdag i din forretning? Og kunne du godt tænke dig at få en nemmere hverdag i forhold til registrering af salg? Så er det nu, du skal læse med. Hos Amero kan vi skabe en integration mellem dit økonomisystem og kassesystem, som kan være med til at effektivisere dine arbejdsgange.

I forbindelsen mellem de to systemer, bliver alle salgsdata og dagsopgørelser fra kassesystemet automatisk synkroniseret og gemt i Nav. På denne måde er du altid sikret korrekt bogføring med en økonomi integration.

Opdater din forretning med en integration mellem dit økonomisystem og kassesystem

  • Du sparer tid og penge ved automatiserede processer
  • Korrekt bogføring
  • Skræddersyet integration til dine behov
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
En økonomi integration til dine behov

En økonomi integration til dine behov

Det kan være meget forskelligt fra forretning til forretning, hvilke funktioner man har behov for, og hvilke data der skal synkroniseres og gemmes i økonomisystemet. Derfor har vi udviklet en integrationsmotor, hvor det er nemt at tilpasse vores integrationer til de enkelte forretningers behov. Det betyder, at hvis du gerne vil have en standard-integration, der kan det allermest nødvendige, har du mulighed for det – men du har også mulighed for at få en mere avanceret integration, hvor der er indbygget mere logik, og en mere kompleks dataoverførsel.

Derfor skal du vælge en økonomi integration fra Amero

Derfor skal du vælge en økonomi integration fra Amero

Hos Amero har vi en klippestabil og gennemtestet integrationsmotor, der er blevet arbejdet på i mange år. Eftersom vores integrationsmotor er yderst veludviklet og at fundamentet for alle integrationer er bygget på forhånd, tilbyder vi uanede muligheder til fordelagtige priser. Derudover kan vi tilbyde en rigtig god support på området, da vi har grundig kendskab til vores eget produkt.