Skal jeres kassesystem og Business Central snakke sammen?

Skal jeres kassesystem og Business Central snakke sammen?

Bruger I Microsoft Business Central til at holde styr på jeres lager og/eller økonomi i jeres forretning, kan det være en integration mellem systemet og jeres kassesystem er noget for jer. Vores integration til Business Central kan laves både som finansintegration og vare-lagerstyringsintegration, hvilket giver uanede muligheder. Vi har mulighed for at tilpasse vores integration, så den passer lige netop til jeres behov og de funktioner I bruger i dagligdagen.

Hvordan fungerer integrationen?

Som udgangspunkt fungerer integrationen ved, at enhver data omkring salg på kassen gemmes digitalt. Det betyder at information omkring de enkelte salg, hvor meget der samlet er solgt for i løbet af dagen og hvilke betalingsmetoder der er benyttet automatisk gemmes. Disse salgsdata overføres løbende til jeres økonomisystem. På den måde overføres både salgstransanktioner og dagsopgørelser direkte til systemet.

Har I brug for vare- og lagerstyrings integration, fungerer det ved, at jeres data omkring vare og lager overføres direkte til systemet når der foretages ændringer.

Microsoft Business Central integration

  • Hold øje med jeres forretningsprocesser fra start til slut
  • Korrekt bogføring og overblik over lager
  • Spar tid og penge med en integration til dit økonomisystem
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Derfor skal I vælge en integration mellem Business Central og jeres kassesystem

Spar tid og penge med økonomi integration

Når I får en integration mellem jeres kassesystem og økonomisystem, og dermed automatiserer dine processer, kan I spare både tid og penge. I sparer blandt andet en masse tid på at holde styr på finanser og lager samt sørge for, at det stemmer overens med rapporter fra kassesystemet. Med mindre tid på administrativt arbejde følger mere tid til jeres kunder.

Følg jeres forretningsprocesser fra start til slut

Med en integration til Business Central har I mulighed for at følge jeres forretningsprocesser fra start til slut. Det betyder at der er mulighed for at følge jeres salg helt til døren, følge jeres produkter fra bestilling til salg, se lager og meget mere. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan vores integration kan tilpasses jeres Business Central.

Korrekt bogføring

Med en integration, der automatisk overføre dine salgstal til økonomisystemet, får i altid korrekt bogføring. Alle jeres salgskonti synkroniseres automatisk ved salg på kasseapparatet, og derfor er I altid sikre på at jeres salg kommer ind på de rette konti. På den måde kommer dagens salg altid over i jeres økonomisystem.

Hold styr på dit lager og bestillinger

En af Business Central’s mange gode funktioner, er at I kan holde styr på jeres lager og bestillinger i programmet. Det er naturligvis vigtigt for jeres forretning, og derfor har vores integration mulighed for at overføre de korrekte data, så i kan styre jeres lager og bestillinger i Business Central.

Integration skræddersyet til jeres virksomhed

Integration skræddersyet til jeres virksomhed

Business Central har mange fede funktioner, der kan skabe værdi for jeres virksomhed. Det kan være meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilket funktioner der kan være med til at skabe værdi for den enkelte. Derfor er det også muligt at få jeres integration skræddersyet, så den passer til netop de funktioner der anvendes i det daglige.

Mange muligheder og rimelige priser

Jeres muligheder er uanede og uanset hvor avanceret integration i måtte have brug for, kan vi lave det hos Amero. Grundet at vores integrationsmotor er veludviklet og fundamentet er bygget på forhånd, så skal vi ikke opfinde den dybe tallerken hver gang, og har derfor mulighed for at lave integrationerne til mere rimelige priser, end hvad man har været vant til, når man skal binde sine systemer sammen.

Business central til store og små forretninger

Business central til store og små forretninger

Grundet måden vores integrationsmotor er bygget op på, har vi mulighed for at stykke vores integrationer sammen på mange forskellige måder. Det betyder at vi har mulighed for at lave integrationer til både små og store virksomheder. Det kan være en standardintegration, der kan det mest basale, og vi kan også lave større og mere avancerede integrationer, hvor integrationen er mere kompleks og passer til de tilpasninger, I som virksomhed har fået lavet i jeres Microsoft Business Central.