Elektroniske hyldeforkanter

Elektroniske hyldeforkanter

Med et kasseapparat fra Amero med FlexPOS software, har I mulighed for at få en integration til elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies. Dette giver mulighed for at effektivisere jeres arbejdsgange og spare jer for mange timers arbejde og eventuelle fejl.

Med en integration til jeres elektroniske hyldeforkanter får I:

  • Effektiviseret arbejdsgange
  • Automatisk synkronisering til dine hyldeforkanter
  • Det eneste i skal gøre er at oprette og overføre dine produkter.

 

Sådan fungerer integrationen

Sådan fungerer integrationen

Integrationen fungerer ved at I gennem BackOffice kan styre priser og varedata. På selve hyldeforkanten, vil det altid være de priser I har angivet i BackOffice der bliver vist, uanset hvilke andre integrationer I måtte have. På den måde er det nemt og enkelt at ændre og vise de korrekte priser og data.

Når du skal aktivere dine produkter, skal du scanne varens stregkode og hyldeforkantens stregkode. På den måde matcher du en hyldeforkant med et produkt, hvorefter information og pris på varen vil komme frem på den elektroniske hyldeforkant.

Elektroniske hyldeforkanter til din forretning

Elektroniske hyldeforkanter til din forretning

Uanset hvilken type forretning I har, har i mulighed for at få elektroniske hyldeforkanter med integration til jeres kassesystem.

Med delfi’s holdebare hyldeforkanter med fleksibel dækning til op mod 4.600 kvadratmeter og en holdbarhed i temperature i alt fra minus 25 grader til plus 30 grader, er i sikre på at kunne få glæde af dem.

Derudover har hyldeforkanterne udskiftelige batterier med lang levetid, så jeres elektroniske hyldeforkanter kan leve i mange år.