Elektroniske hyldeforkanter

Elektroniske hyldeforkanter

Med et kasseapparat fra Amero med FlexPOS software, har du mulighed for at få en integration til elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies. Dette giver mulighed for at effektivisere arbejdsgange og spare dig for mange timers arbejde og eventuelle fejl.

Med en integration til jeres elektroniske hyldeforkanter får du:

  • Effektiviseret arbejdsgange
  • Automatisk synkronisering til dine hyldeforkanter
  • Det eneste du skal gøre er at oprette og overføre dine produkter.

 

Sådan fungerer integrationen

Sådan fungerer integrationen

Integrationen fungerer ved at du gennem BackOffice kan styre priser og varedata. På selve hyldeforkanten, vil det altid være de priser du har angivet i BackOffice der bliver vist, uanset hvilke andre integrationer du måtte have. På den måde er det nemt og enkelt at ændre og vise de korrekte priser og data.

Når du skal aktivere dine produkter, skal du scanne varens stregkode og hyldeforkantens stregkode. På den måde matcher du en hyldeforkant med et produkt, hvorefter information og pris på varen vil komme frem på den elektroniske hyldeforkant.

Elektroniske hyldeforkanter til din forretning

Elektroniske hyldeforkanter til din forretning

Uanset hvilken type forretning du har, har du mulighed for at få elektroniske hyldeforkanter med integration til dit kassesystem.

Med Delfi’s holdebare hyldeforkanter med fleksibel dækning til op mod 4.600 kvadratmeter, og en holdbarhed i temperatur i alt fra minus 25 grader til plus 30 grader, er du sikker på at kunne få glæde af dem.

Derudover har hyldeforkanterne udskiftelige batterier med lang levetid, så dine elektroniske hyldeforkanter kan leve i mange år.