Dinero integration til kassesystem

Med automatisk bogføring mellem dit kassesystem og Dinero sparer du tid og penge til bogholderen

dinero

Bruger du regnskabsprogrammet Dinero til din butik, og søger du et kassesystem, som kan snakke sammen Dinero, så er du kommet til det rette sted. Amero leverer kasseløsninger med integration til Dinero Pro abonnementer, så alle salg helt automatisk flyttes fra kassesystemet og over i regnskabsprogrammet.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem med integration til Dinero

Få et nemt og brugervenligt kasseapparat som automatisk bogfører til Dinero. Du sparer tiden til den manuelle bogføring og undgår at tastefejl skaber problemer i regnskabet.

Slip for at taste dagens omsætningstal ind manuelt

Integrationen til Dinero fører automatisk dagens omsætningstal fra kassesystemet til Dinero, når du har lavet en dagsopgørelse. Du slipper derfor for, at du eller din bogholder bruger tid på at taste dagens tal manuelt ind i Dinero.

Undgå manuelle tastefejl

Når integrationen automatisk klarer tastearbejdet for dig, så undgår du tastefejl. Det betyder også, at du undgår eventuelle følgefejl heraf og tid brugt på at at finde disse fejl, når debit og kredit ikke stemmer.

Spar tid og penge på din bogholder eller revisor

Når du automatiserer dine processer sparer du tid og i mange tilfælde sparer du også penge. Hvis din bogholder ikke længere skal taste dagens omsætningstal ind og du samtidig undgår tastefejl og eventuel fejlsøgning, så mindsker du dine omkostninger forbundet med bogføring. Hvor meget afhænger selvfølgelig af din butik.

Tager man et eksempel, hvor en bogholder over en helt måned kan gå fra at bruge tre timer på håndtering af dagsopgørelser til blot at bruge en enkelt time på at godkende at tallene stemmer, så sparer du 2 timers løn. Hvor meget får din bogholder i timen? Lad os antage at bogholderen får 500 kr. i timen, så har du sparet 1.000,- kr. om måneden.

Hvordan virker integration i praksis?

Helt enkelt synkroniserer integrationen alle dine salgstal fra din FlexPOS kasse til kassekladden i Dinero. Det er et krav, at du har et Dinero Pro abonnement.