Integration med automatisk overførsel

Integration med automatisk overførsel

Med et kassesystem fra Amero med FlexPOS software, er der mulighed for at få en integration mellem kasseapparatet og SameSystem. Med integrationen overføres dine salgsdata automatisk, og er med til at sikre nem administration og vagtplanlægning i din forretning. Bruges SameSystem til dagligt i forretningen, kan det være værd at overveje, om integration er noget.

Med en integration til SameSystem kommer følgende

  • Automatisk overførsel af data 
  • Hurtig overblik over travle tidspunkter i forretningen 
  • Nem administration af forretning og medarbejdere.

Sådan fungerer integrationen:

Sådan fungerer integrationen:

En integration mellem de to systemer fungerer ved, at forretningens salgsdata automatisk overføres fra FlexPOS til SameSystemSameSystems kunstige intelligens kan derefter bruge denne salgsdata til at forudse, hvornår der bliver travlt i forretningen, og komme med forslag til bemanding helt ned på time- og kvarterbasis. Din vagtplanlægning har aldrig været nemmere.

 

Casper Andersen
COO GEjSER
Integrationen mellem Amero og SameSystem har givet os bedre muligheder for at optimere på vagtplaner, og derved kunne reducere/optimere mandskabet ude i den enkelte butik. Det sikrer, at vi anvender medarbejdernes timer korrekt i de enkelte butikker. Tidligere benyttede vi en standard vagtplan, som vi rullede ud måned for måned, men med den nye integration får vi nemt et overblik over hvilke dage, der forventes mest aktivitet, samt dage der forventes mindst aktivitet.

Fordele med integration til SameSystem

Skab overblik

Få overført forretningens salgsdata automatisk, så man kan sammenligne forskellige dage og holde det op mod dine medarbejderes vagtplaner.

Øg salg i forretning

Med godt overblik over forretningen kan det daglige salg øges ved at sikre den nødvendige bemanding på travle tidspunkter.

Nem administration

Med automatisk overført salgsdata og overblik over travle tidspunkter i forretningen, skabes muligheden for nem administration af forretningen.

Øg salget i din forretning

Øg salget i din forretning

Med en integration mellem forretningens kasseapparat og SameSystem, er der mulighed for at øge salget i forretningen og reducere omkostningerne. 

Hvordan øges slaget? 

Med den automatiske overførsel af salgsdata kan du bruge SameSystems kunstige intelligens til at forudse, hvornår der er mest travlt i forretningen. På den måde kan du lægge vagtplaner, der sikrer, at din forretning aldrig er underbemandet i de travle timer.

Hvordan reduceres omkostningerne? 

Når det sikres, at forretningen aldrig er underbemandet i de travle timer, undgås de unødvendige omkostninger ved overbemanding i forretningen. Det er nemt og enkelt. 

Brug mindre tid på butiksadministration

Brug mindre tid på butiksadministration

Med en integration mellem forretningens kassesystem og SameSystem, får man mere automatiserede arbejdsgange i forretningen.

Når mere automatisering tilføjes til forretningen, opstår muligheden for nem rapportering og udtræk af statistik. Det betyder, at man kan trække rapporter over salg holdt sammen med vagtplan og medarbejdere.