Amero er en hardware-enabled SaaS-virksomhed med +2000 aktive kassesystemer og et potentiale for massiv vækst. Som salgselev skal du være med til at skubbe på den vækst.

Omfanget og kompleksiteten i vores løsninger til vores større kunder er stigende. Som salgselev i Amero vil du derfor have en rolle som intern salgskonsulent, hvor du har et særligt fokus på at hjælpe dine kommende kolleger i vores salgsteam, så de får mere kapacitet til at gøre det, de er bedst til og kan give vores kunder den bedste oplevelse og rådgivning. Vi har høj tillid, og du vil få i løbet af de to år få mere og mere ansvar med mulighed for bl.a. at koordinere kundeprojekter, få egne kunder og lignende.

Du vil i løbet af 2 år blive en resultatskabende intern salgskonsulent med en sprudlende karriere foran dig. Vi tager dig på en rejse med både faglig og personlig udvikling. Du bliver lært op i mange dele af salgets og projektledelsens discipliner.

Som salgselev i Amero lykkes du, når du i løbet af de første 12 måneder:

Gennemfører onboarding-forløb

Gennemfører et fire ugers introduktionsforløb, hvor du får et grundigt indblik i Amero – både i produkter og løsninger samt i salgsprocessen. Du fortsætter i løbet af den første tid med at dygtiggøre dig i vores løsninger og processer, så du kan rådgive vores kunder om vores løsninger.

Bliver integreret del af fællesskabet

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af dagligdagen og fællesskabet. Du går til din oplæring med en iver og en sult efter at lære, så du hurtigt begynder at bidrage i hverdagen.

Tager telefonen med et smil

Tager telefonen med et smil, når vores kunder eller nye potentielle kunder ringer. Du er en fast del af vores salgstelefon, hvor du hjælper med de forespørgsler, der måtte komme. Du har også et skarpt øje på mail-indbakken salg@amero.dk, så kunderne oplever at få hurtig hjælp.

Understøtter kolleger i salgsteamet

Understøtter dine kolleger i salgsteamet, så de i endnu højere grad kan lykkes med at skabe succes sammen med vores kunder. Du hjælper med at udarbejde tilbud, lave administrative opgaver i forbindelse med onboarding af nye kunder, du er et vigtigt led i dialogen med kunder, og du tager med på relevante kundemøder, hvor du blandt andet dokumenterer skriftligt, hvilke beslutninger der tages, så vi efterfølgende kan holde, hvad vi lover over for kunden.

Følger op på eksisterende kunder

Laver opfølgning på eksisterende kunder, hvor du giver dem en ekstraordinær service og giver dem muligheden for at opgradere deres løsning.

Er du motiveret for det, er der også mulighed for, at du undervejs kan lære at tage en salgsproces fra A-Z, hvor du rådgiver nye potentielle kunder om den bedste løsning for deres forretning, og hvor nogle så ender med at blive kunde hos Amero.

Når du starter, udarbejder vi en uddannelsesplan sammen med dig, som giver plads til, at du kan gå i dybden med de områder af salg, som du synes er allermest spændende. Undervejs tilpasser vi uddannelsesplanen i forbindelse med dine faste elevsamtaler, og ud fra hvordan både du og salgsteamet udvikler sig. Efter uddannelsen er der god mulighed for en fast stilling, hvilket både kan være som intern salgskonsulent og som ekstern salgskonsulent hvor du tager egne kunder salgsprocessen fra A-Z.

Vi forestiller os, at:

…er i gang eller færdig med EUX, HHX, STX eller HTX, eller at du har en grundforløbseksamen i handel med speciale i salg. Det kan også være, at du har noget erhvervserfaring inden for salg, men at du har aldrig fået papir på en salgsuddannelse. Det vigtigste er, at du synes, at rådgivning og det at hjælpe kolleger er sjovt, og at du gerne vil udvikle dig inden for salg.

Dit nye team

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag 30+ medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Samtidig er der også plads til både jokes over kaffemaskinen og et spil dart. Desuden har vi en fantastisk personaleforening, der laver mange fede arrangementer samt en god frokostordning, du kan glæde dig til at prøve!

Er det lige dig at blive en resultatskabende intern salgskonsulent?

Så ser vi frem til at modtage en kort ansøgning, hvori du beskriver, hvorfor du ønsker netop denne mulighed hos os. Du ansøger via formularen nederst på siden.

Har du spørgsmål til Amero og rollen som salgselev, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Jakob Højland på +45 69 13 69 74 eller jakob@amero.dk.

Vi indkalder til samtaler løbende, så hvis du ønsker at komme i spil til stillingen, så send din ansøgning hurtigst muligt.