Ja det kan vi! Vi ved, at for mange butikker er nettet en vigtig salgskanal, og vores kassesystem kan derfor integreres med de mest anvendte og brugervenlige webshops.
Se her hvilke webshops vi tilbyder integration til!

Ja, hos Amero kan dit kassesystem integreres med sammen med E-conomic eller andre økonomisystemer, så du nemt kan bogføre og spare tid i hverdagen. Se vores integrationer til økonomisystemer lige her!

Prisen på et kassesystem kan variere rigtig meget i forhold til den forretning, det er til, og derfor kan vi ofte ikke give en standard pris. Det afhænger af dine behov til butikken og forretningen. Har du f.eks. behov for en integration til et økonomisystem eller en webshop, vil det ændre på prisen. Du er altid velkommen til at kontakte vores forretningskonsulenter på +45 77 34 34 80. De kan hurtigt afdække dine behov og derved give dig et uforpligtende tilbud på et kassesystem, som passer til lige netop dig. Du har også mulighed for at lease et kassesystem hos Amero. Læs mere om muligheden for leasing af kassesystemet lige her.

Ja, det gør det, da vi har en månedlig licens, som alle vores kunder betaler. Det man betaler for er, at softwaren fra FlexPOS altid er opdateret, så man ikke lige pludselig står med et forældet kassesystem. I IT-verdenen udvikler systemerne og teknologien sig meget hurtigt, og man ville hurtigt ende med et forældet system, hvis ikke der sad udviklere og sørgede for, at systemet er fuldt opdateret. Derfor skal man betale en månedlig licens for at have et kassesystem. Du kan læse mere om vores kassesystem lige her!

Supporten har i hverdagene åben fra kl. 09.00 til kl. 17.00, og vi tager telefonen inden for 10 sekunder. Oplever du problemer med kassesystemet udenfor åbningstiden, har vi selvfølgelig en vagttelefon, som altid er åben med tre medarbejdere tilgængelig. Læs mere om vores support lige her. 

Ja, det kan vi! Vi har egne udviklere ansat, som næsten altid kan lave det, du ønsker. Derudover har vi mange gode samarbejdspartnere med specialviden, som vi kan samarbejde med omkring de enkelte løsninger til vores kunder. Vi ved derfor også hvornår en løsning er urealistisk, og så er vi ærlige og fortæller dig det. Du kan læse mere om nogle af alle de brancher vi leverer til her.

Amero har siden 2011 solgt kassesystemer til mange forskellige brancher i hele Danmark og Norden. Vi er Danmarks største leverandør af FlexPOS(kassesoftwaren) og har mere end 800 aktive licenser. Derudover er vi også vurderet til AAA (Triple A) Kreditværdighed hos Bisnode!

Ja, i de fleste tilfælde kan du godt genbruge dit hardware! Du skal blot være opmærksom på, hvilket hardware du har, og her er det nemmeste at sende billeder af det ind til os (ofte af varens label på bunden), og så kan vi hurtigt fortælle, om du kan genbruge det.

Er du i tvivl i forhold til, om din computer kan genbruges, så kan en af vores teknikere evt. hoppe med på din computer remote og tjekke det.

Ja, vi leverer til hele Danmark, og vores kunder er spredt ud over hele landet. Vores hovedkontor ligger i Åbyhøj i Århus, men vi har altid mulighed for at tage et møde på Sjælland og mange andre steder i hele Danmark. Vores forretningskonsulenter kan altid komme ud til et møde og vise kassesystemet frem, og vores support løser 95% af alle sager over telefonen eller over skærmdeling af PC’en.

Ja. Vi kan levere til Europa og Norden, da FlexPOS-softwaren, vi leverer, findes på både engelsk og dansk. I dag har vi kunder i Grønland, Norge, Færøerne og Danmark, hvoraf størstedelen af vores kunder er i Danmark.

Vores kassesystem er meget brugervenligt og nemt at anvende. Men kunne du godt tænke dig at se systemet, kan du altid tage et kig på vores video her. Den viser dig en gennemgang af softwaren FlexPOS og nogle af de mange smarte funktioner i kassesystemet.

Vi ved, at vores kassesystem er meget brugervenligt! I responsen fra vores kunder, påpeger de ofte, at kassesystemet er meget enkelt og nemt at bruge, og det er selvfølgelig også det, vi altid stræber efter i udviklingen af systemet. Det skal være nemt og effektivt at betjene kassesystemet i en travl hverdag.

Mangler du svar på noget?

Var der noget du ikke fik svar på? Vi har prøvet at svare på de mest stillede spørgsmål, men det kan jo være at du stadig har et spørgsmål hængende i hovedet? Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale, om et kassesystem til dine behov! Vi vil meget gerne rådgive dig, så du får den bedste løsning til din forretning.