Søger du en karrieredefinerende praktikplads med fokus på din læring og udvikling, hvor du får mulighed for at bygge nyskabende software som en del af et super skarpt udviklingsteam? Så er Amero praktikpladsen for dig!

I Amero har vi et stærkt fokus på at udvikle IT-løsninger, der kan hjælpe de danske detailforretninger og turismeaktører til at give inspirerende oplevelser og få en positiv bundlinje gennem simple og brugervenlige kassesystemer. Næste skud på stammen er en nyskabende app-platform, der skal øge fleksibiliteten i forretningerne og skabe bedre sammenhæng mellem det fysiske og online univers. App-platformen udvikles med brug af teknologier, der skaber fundamentet for en innovativ platform. Teknologierne vi vil bruge er React, Ionic, MongoDB og Realm.io

I din praktik hos os bliver du en del af vores hamrende dygtige team, som skal udvikle vores nye app-platform, så vi får mulighed for at gøre hverdagen endnu bedre og nemmere for vores kunder. Vi er allerede så småt gået i gang, så du kommer ind i processen, hvor der er et fundament at udvikle på, og hvor vi har en klar retning. Du får tilknyttet en mentor, som klæder dig grundigt på fra starten, sætter dig ind i vores tech stack og måde at arbejde på, samt giver dig hjælp og sparring undervejs i dit praktikforløb.

Du får et stort fokus udviklingen af vores nye app-platform, og du får lov til prøve en masse af inden for det område, for det er vigtigt for os, at din læring og udvikling er i hovedsædet i din praktik. Er du motiveret for det, kan du også prøve kræfter med Amero Services Platform, der er baseret på React og Firebase, og som er en platform bygget til webapplikationer.

Når din praktikperiode hos os er slut, er der god mulighed for at fortsætte i et studiejob eller i en fast stilling afhængig af, hvor du er i dit studie, såfremt det er win for dig og win for Amero.

Du skaber stor værdi i din praktik hos Amero, når du:

Gennemfører et givende onboarding-forløb, hvor vi fører dig rundt i udviklings-universet i Amero, og hvor vi på kort tid klæder dig på til at skabe værdi for vores kunder. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur, hvor du bidrager til, at vi lykkes som team. Du er proaktiv, sætter en ære i at forstå komplekse løsninger, og går du i stå, så tager du fat på dit team for at kunne komme videre med dit projekt.

Løbende er undersøgende på softwareudvikling og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du i spil ved at komme med inputs til den software, du arbejder på.

Skriver kode, der imponerer dit team, og du kan se, at softwaren stille og roligt tager form.

Vi forestiller os, at:

At du står over for et semester til august eller september 2023, hvor nøgleordet for dig er udviklende praktik. Du læser softwareteknologi (IKT), datamatiker, webdeveloper, softwareudvikling eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du brænder for at bygge verdensklasse software, og at du gerne vil bruge din evner og dygtiggøre dig inden for softwareudvikling.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads 

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag 30+ medarbejdere, der værdsætter værdien i at være et team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Samtidig er der også plads til både jokes over kaffemaskinen og et spil dart, så hverdagen bliver lidt sjovere. Desuden har vi en god frokostordning du kan glæde dig til at prøve!

Er du klar til at bygge nyskabende app-platform med innovative teknologier?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed ved Amero.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte HR-direktør Sebastian Kastrup på + 45 69 13 79 43 eller sebastian@amero.dk. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.