Interessen i et ubemandet butikskoncept med selvbetjening er stigende

I 2022 åbnede den første, ubemandede dagligvarebutik i København.

Christian Wenzzel, indehaver og købmand af Letkøb 24/7 i København, var den første til at åbne en købmandsforretning, som både er ubemandet og tilbyder selvbetjening til sine kunder. Han kunne se fordelene i selvbetjeningsløsningen, og hvilken værdi det kunne skabe for ham og hans kunder.

Økonomiske fordele ved en ubemandet butiksløsning 

Flere både mindre og større lokalsamfund har det seneste år åbnet deres egen ubemandede dagligvarebutik, med stor succes og efterspørgsel – og med god grund. 

Det er ingen hemmelighed, at detailbranchen i en periode har lidt under bl.a.. høje driftsomkostninger, lavere kundestrøm og ressourcemangel. Personaleomkostninger er oftest højest på listen over store poster i budgettet, og det er her, selvbetjeningsløsningen kan hjælpe.

Interessen for et ubemandet butikskoncept med selvbetjening må siges at være stødt stigende.

Ubemandede butiksløsninger i samarbejde med Retail360

Amero samarbejder med Retail360 Box Solutions, som skræddersyr det ubemandede butikskoncept til detailhandlen. Amero leverer ofte selvbetjeningskassen, som gør det muligt for kunder at scanne og betale sine varer med enten betalingskort eller MobilePay.

Retail360 Box Solutions tilbyder forskellige ubemandede butikskoncepter, såsom container- og hybridløsninger samt bemandet til ubemandet.

Amero har i samarbejde med Retail 360s scan-selv modul hjulpet med lanceringen af mere end 15 ubemandede butiksløsninger.

Selvbetjeningskasse med FlexPOS kassesoftware

Vores mest populære selvbetjeningsløsning i forbindelse med de ubemandede butikskoncepter er en alt-i-en maskine, som er programmeret med FlexPOS kassesoftware.

Til kassesystemet og selvbetjeningsmodulet hører, adgang til det administrative system FlexPOS Backoffice, hvor man kan oprette varer og har overblik over salgstal, lagerstyring m.m. Du kan læse mere om selvbetjeningskassen her 

Selvbetjeningskassen er intuitiv og brugervenlig. Den har mange funktioner, som har til formål at give kunden en positiv oplevelse ved brug af kassen. Selvbetjeningskassen skal betjenes af mange forskellige hænder og er derfor designet med brugervenlighed i fokus.

Scan, klik og betal – så er man videre!

Tilføj billeder på dine varer

FlexPOS’ kassesoftware gør det muligt at tilføje produktbilleder på varerne i kassesystemet, så kunden nemt kan finde den vare, de vil betale for (hvis der eksempelvis mangler en stregkode). Derudover kan ejeren scanne sig vej direkte ind i BackOffice, udenom log-ind, for at få et hurtigt overblik over dagens salgstal, afstemme kassen eller se lagerstatus.

Det ubemandede butikskoncept med selvbetjening til en bred vifte af brancher

  • Supermarkedskæder, hoteller, kiosker campingpladser, slikbutikker osv. kan udvide deres åbningstider, så kunder nemt kan handle, når behovet opstår.
  • Mindre samfund kan få eller beholde den lokale købmandsbutik, hvilket muliggør det at støtte lokalt og sparer samtidigt lokale for at bruge tid på transport til større nærliggende byer.
  • Hoteller, fritidsklubber, golfklubber, museer, gallerier, campingpladser, forlystelsesparker m.m kan servicere deres gæster med snacks, rengøringsartikler og personlig pleje udenfor normale åbningstider. Derved mindskes også dyre aften- og nattillæg til personale
  • Kantiner kan aflastes omkring frokost og morgenryk via en selvbetjeningsløsning, da elever selv kan veje og betale deres mad uden kontakt til personale.

Hør om dine muligheder for en selvbetjeningsløsning allerede i dag

  • Mulighed for at spare på personaleomkostningerne
  • Mulighed for udvidet åbningstider i forretningen
  • Mulighed for en løsning, som er tilpasset din forretning
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Tyven kan fanges uden at løfte en finger

Vælger man at investere i et ubemandet butikskoncept med Retail360 Box Solutions, skal man ikke være bange for indbrudstyve.

Retail360 scan-selv modul er butikkens 24-timers sikkerhedsvagt, da du scanner dig ind i butikken med en nøglebrik eller Mit-ID. Det er nemt, digitalt og tilgængeligt for alle at benytte.

Derudover installerer Retail360 nødvendigt overvågningsudstyr, så du altid kan være sikker på at butikken er under opsyn, også uden fysisk personale tilstede.

Mulighederne er uanede, og vi har kun set starten. 

Vores rådgivning er gratis

Vores rådgivning er gratis

Sidder du med en drøm om at implementere selvbetjening i din forretning, eller åbne din egen ubemandede butiksløsning, er du meget velkommen til at kontakte os på 77 34 34 80 eller info@amero.dk.