Sæt fart på din karriere, når du dygtiggør dig indenfor JavaScript, React, NodeJS og Firebase. Det her er muligheden for at være med til at bygge videre på det, vi ønsker, skal blive Danmarks bedste POS- og billetsystem med den nyeste software teknologi, som skal gøre hverdagen endnu bedre og nemmere for vores kunder.

I Amero leverer vi simple og brugervenlige POS-løsninger til +550 kunder, hvor en del af vores fokus er at satse stort på at levere fantastiske løsninger til museer og attraktioner. Vi har gang i en spændende vækst, som du skal være en del af.

Vi tager dig på en rejse med både faglig og personlig udvikling, for du ved, at selvom du er skarp i dag, så kan du blive endnu bedre. Du bliver en del af et hamrende dygtigt udviklingsteam, hvor du får tilknyttet en mentor, som klæder dig grundigt på fra starten, sætter dig ind i vores tech stack og måde at arbejde på, samt giver dig hjælp og sparring undervejs i din ansættelse.

Det er en 12 måneders projektstilling med gode muligheder for fastansættelse bagefter. I de 12 måneder kan du accelerere din udvikling, så du står knivskarp efterfølgende og kan skabe stor værdi hos Amero eller en anden virksomhed og bruge dine store talenter.

Du lykkes i Amero som softwareudvikler, når du indenfor de 12 måneder:

Imponerende kode

Skriver kode der får dit team at blive imponeret, og hvor du kan se, at softwaren stille og roligt tager form med en god og simpel kodestruktur. Du begår dig med lethed i den tech stack, som du bruger og efter de 12 måneder kan du tage 90% af en kode-opgave fra A-Z. Din tid brugt på frontend vs. backend vil i løbet af de 12 måneder variere afhængig af, hvilke opgaver der skal løses, og hvilke ressourcer i teamet der er til rådighed. 

Integreret del af Amero-kulturen

Bringer din faglighed og din strukturerede personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur, hvor du bidrager til, at vi som ét team lykkes. Du er proaktiv, sætter en ære i at forstå komplekse løsninger, og går du i stå, tager du fat på din mentor for at kunne komme videre med dit projekt. 

Talent for kommunikation

Udviser et talent for at kommunikere, idet du skaber engagement og forståelse i din kommunikation ved at inddrage ”hvorfor”, som er en vigtig del af kulturen i Amero.

Vigtig sparringspartner

Er en vigtig sparringspartner for teamet, hvor du særligt hjælper vores praktikant, idet du svarer på spørgsmål og videregiver din egen læring og erfaringer. 
 

Intensiv onboarding

Gennemfører et intensivt og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i udviklings-universet i Amero, og hvor du får lov at følge salg og support, så du får et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Når vi ser længere frem…
…så ønsker vi at fortsætte væksten, som kommer af et strategisk fokus på at blive endnu bedre til det, vi er gode til: At levere simple og brugervenlige POS-løsninger. Med væksten følger også nye muligheder, og er du i stand til at gribe de muligheder, er der god mulighed for en fastansættelse efter de 12 måneder, hvorefter du kan fortsætte din læringskurve opad.

Vi forestiller os, at du:
Enten er nyuddannet, er autodidakt udvikler eller at du efter endt uddannelse har skabt gode resultater i et par år som udvikler. Du har formentlig haft berøring med Javascript og/eller React, og du ønsker at blive blandt de bedste inden for de teknologier. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet, og du prioriterer vigtigheden af en god og simpel kodestruktur.

Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at bygge verdensklasse software, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig inden for softwareudvikling, og så kender du til det afgørende i, at det er som ét team, at vi lykkes.

Din kommende, karrieredefinerende arbejdsplads
Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag 20 ansatte inkl. praktikanter, hvoraf 5 er i vores udviklingsteam. 

Vi er en virksomhed, hvor vi sætter trivsel og arbejdsglæde højt, og derfor har vi løbende fokus på at skabe gode rammer for den enkeltes arbejde. Læs her, hvad én af vores udviklere fortæller om at arbejde i Amero. Og så har vi selvfølgelig alt det, som de fleste andre også har med god frokostordning, pension, sundhedsordning, kaffe og morgenmad. 

Er du klar til tage din udvikling til et nyt niveau?
Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne karrieremulighed. 

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er besat.