Swipp stikker af fra MobilePay

Swipp har i den seneste tid kæmpet en brag kamp i konkurrencen mod MobilePay. Seneste nyt er, at Swipp nu har formået at overgå MobilePay på antallet af butikker, som aktivt bruger en af de to betalingsløsninger.

Swipp har nu over 5000 butikker tilknyttet, som aktivt bruger deres løsning, sammenlignet med MobilePay, som har 3700 butikker tilknyttet. Antallet af aktive erhvervs brugere hos Swipp stiger hver uge med 200 nye brugere.

Hvorfor vælge Swipp over MobilePay?

En af grundene til at antallet af erhvervsbrugere hos Swipp er steget, kan skyldes at de har valgt at hæve maksimums grænsen for det daglige beløb, som kan overføres til 10.000 kr., hvilket kan være en stor fordel for detailhandlen.

Ydermere er der ingen omkostninger forbundet med brugen af Swipp for erhvervsbrugere. Prisen for at oprette Swipp erhverv er nemlig gratis, og det samme er prisen for at modtage penge. Sammenlignet med den store konkurrent, koster det hos MobilePay 1000 kr. at oprette sig som erhvervs bruger, og der er pålagt et transaktionsgebyr pr. transaktion der bliver foretaget. Dog får man som erhvervskunde hos MobilePay en række ekstra funktioner tilknyttet, som ikke er en del af Swipp.

Læs den fulde artikel på avisen.dk

Få Swipp på dit FlexPOS kassesystem

Hos Amero kan vi lave en betalingsknap til Swipp på dit kasesystem. Derved kan dine ekspedienter afslutte købet via Swipp, og du kan se hvor meget der er solgt hermed.

Det er i dag dog ikke muligt at integrere løsningen, så det kræver stadig en applikation på en ekstern enhed. Der skulle efter sigende blive arbejdet på en API-løsning til Swipp, som gør det muligt i fremtiden at integrere det til kassesystemet. Indtil videre skulle teknologien tidligst blive frigivet i sommeren 2015, hvorefter integrationen skal bygges, så en integreret løsning er stadig et stykke væk.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for Swipp i dit FlexPOS kasseapparat, så kontakt os på info@amero.dk eller ring på 77 34 34 80.