Brug din praktik på at stå i spidsen for udviklingen af inbound marketing i vækstvirksomhed

Skrevet af Sebastian Kastrup — 09/05/2019

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere innovative kassesystemer, og vores viden og ekspertise skal nå ud til alle hjørner af DK. I din praktik får du ansvaret for at indhente den viden og formidle den the inbound way, så website, SoMe, automation flows, you name it, understøtter det. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.

Vi arbejder i platformen eMailPlatform, og vi har i dag et godt flow sat op, når først kunderne er kommet glade ombord. Din rolle bliver at styrke kunderejsen før, de bliver kunder. Vi er i gang med at opdatere og udvikle vores website, hvor du byder ind med din inbound-viden. Du får vores dygtige marketingkoordinator Anne som din sparringspartner gennem hele forløbet. Din uge bliver som udgangspunkt sådan, at du bruger to dage om ugen til adhoc- og faste opgaver såsom content til SoMe, SEO, grafisk design eller lignende. Resten af din tid går til udviklingen af inbound marketing.

Du er en succes i din praktik hos Amero, når du:

  • Gennemfører to ugers intensivt onboarding-forløb, hvor Anne fører dig rundt i marketing-universet i Amero, og hvor du får lov at følge salg og support, så får du et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.
  • Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur.
  • Udarbejder en strategi og plan for udviklingen af inbound marketing i Amero i løbet af de første 6 uger.
  • Gennemfører udviklingen af inbound marketing i Amero, så det bliver implementeret i alle led af forretningen, og du når allerede at se de første leads komme ind via dit arbejde.
  • Du har gennem hele din praktik øje for, at dit arbejde skal videregives, så du gør det nemt at overtage for andre i Amero, og så vedligehold kan estimeres til omkring 6 timer om ugen. Derved sikrer du, at dit arbejde med inbound bliver en fast del af hverdagen i Amero og får en forretningsmæssig betydning.

Vi forestiller os, at:
Du står over for et semester fra 2. september, hvor nøgleordet for dig er praktik. Din uddannelse er formentlig inden for marketing, IT eller kommunikation. Det vigtigste er, at du synes inbound marketing er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig inden for det. Dine IT-kundskaber ligger på et højt niveau, for på den måde har du lettere ved at implementere din inbound strategi, og du vil hurtigere kunne sætte dig ind i vores forretning.

Dit nye team
Amero sælger kassesystemer og IT-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder og offentlige institutioner. Vi har 8 års erfaring med at sælge kassesystemer og IT-løsninger, og tæller i dag 16 ansatte. Vi er en mindre, men stærk B2B virksomhed og vi værdsætter værdien i at være et team. Vi er derfor en meget social virksomhed, som altid har plads til en mere om bordet! Vi håber, at det er dig! Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at tage på et inbound eventyr?
Så ser vi frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte People & Performance Coordinator Sebastian Kastrup på 69 13 79 43. Brug formularen herunder til at sende dit CV samt samt en kort ansøgning, hvor du beskriver din motivation for denne mulighed samt en beskrivelse af, hvordan du vil gå til at løse opgaven med at udvikle inbound marketing i Amero. Ansøgningsfristen er 10. juni kl. 12. Opstarten af din praktik er som udgangspunkt 2. september, men passer det bedre med din uddannelse med et andet tidspunkt, er vi åbne over for det.

Bemærk
Såfremt du sender en afsted, gør vi opmærksom på, at vi kun modtager og screener dem, såfremt CV og ansøgning er vedhæftet som PDF. Ved at fremsende giver du samtykke til at de opbevares, behandles og efterfølgende slettes igen efter indholdets relevans for Amero. Vi opbevarer dine data i 6 måneder, hvorefter vi sletter dem. Skriv venligst ikke CPR eller andre personfølsomme data i dokumenterne.