Ønsker du en karrieredefinerende praktikplads med fokus på din læring, og hvor du får lov at prøve dine idéer af og derved få solid og brugbar erfaring inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing? Så skal du læse videre her.

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige kassesystemer, og vores viden og ekspertise skal nå ud til alle hjørner af DK.

I din praktik hos os skal du være med til at indhente viden og formidle den skriftligt gennem vores website, blogunivers, Google, email automations… og hvad der ellers er af kreative muligheder, inden for kommunikation, som du gerne vil bringe i spil og prøve kræfter med. Det vigtigste er, at det i sidste ende er med til at generere flere kunder og sprede budskabet om Amero, så vi kan fortsætte væksten.

Andreas Voldby
Tidligere marketing-praktikant
”Jeg var rigtig glad for at være i praktik hos lige netop Amero. Der var god stemning, og jeg fik lov til at prøve en masse af samtidig med, at jeg fik sparring, når jeg havde brug for det. Der er god plads til at tage sig den tid, jeg har brug for, og mulighed for at vælge det, JEG har allermest lyst til at lave.”

Under dit praktikforløb er det vigtigt for os, at du får den nødvendige hjælp og sparring samtidig med, at du kan prøve en masse af. Din læring er nemlig den største prioritet under din praktik i Amero. I en mindre virksomhed, som Amero, får du lov at sidde med egne ansvarsområder, hvilket er med til at rykke din faglighed inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing. Ønsker du at lege med video, er der også rig mulighed for det.

Du skaber værdi i din 3-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Onboarding

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero, så får du et grundigt indblik i forretningen. Herefter kommer hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur.

Værdiskabende content

Udarbejder og udgiver tekster og content der skaber værdi for vores eksisterende kunder og er med til at genere flere nye kunder ind i forretningen.

Nyeste viden tilegnet

Løbende er undersøgende på tekstforfatning og digital marketing og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du ind i Ameros marketingstrategi ved at komme med inputs og udfordre.

Forbereder ugentligt planlægningsmøde

Du forbereder dig til vores ugentlige møde, hvor vi tager en status på, hvordan den forgangne uge er gået, og sammen planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at:

At du står over for et semester fra januar eller februar 2022, hvor du skal i praktik. Din uddannelse er formentlig inden for journalistik, kommunikation, marketing eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du synes tekstforfatning og storytelling er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine skriftlige evner og dygtiggøre dig inden for det i en digital kontekst.

Din kommende praktikplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 27 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikeret til fingerspidserne for det, vi laver. Desuden har vi hyggelige personalearrangementer, god frokostordning og altid forrygende kaffe, der er klar med ét tryk.

Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej i arbejdslivet og åbne dørene for dig mod lige præcis det, som du ønsker.

Er du klar til at sætte ild til din evner som tekstforfatter?

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning, hvori du kort besvarer, hvorfor er du motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Du bør venligst angive i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare.

Har du spørgsmål til praktikmuligheden, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43.

Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.