Ønsker du en karrieredefinerende praktikplads med fokus på din læring, og hvor du får lov at prøve dine idéer af og derved få solid og brugbar erfaring inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing? Så skal du læse videre her.

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige POS-løsninger, og vores viden og ekspertise skal nå ud til alle hjørner af DK. I din praktik hos os skal du være med til at indhente den viden og formidle den skriftligt gennem website, blogs, Google, Facebook, LinkedIn, Instagram, email automation…og hvad der ellers er af muligheder, som du gerne vil bringe i spil inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.

Andreas Voldby
Nuværende marketing-praktikant
"For mig har det været en stor oplevelse at komme ind i virksomhed, hvor værdierne og retningslinjerne er så tydlige. Det giver helt enormt meget at være en del af så ambitiøs en virksomhed. Derudover giver Amero praktikanter muligheder for at udfolde sine kompetencer."

Det er vigtigt for os, at du får hjælp og sparring og samtidig kan prøve en masse af, for din læring er den største prioritet for din praktik i Amero. I en mindre virksomhed, som Amero er, vil du få lov at sidde med egne ansvarsområder, hvilket er med til at rykke din faglighed inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing.

Du skaber stor værdi i din 3-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Onboarding

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero, så får du et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur.

Værdiskabende content

Udarbejder og implementerer tekster og content der skaber værdi for vores eksisterende kunder og er med til at genere flere leads ind i forretningen.

Nyeste viden tilegnet

Løbende er undersøgende på tekstforfatning og digital marketing og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du i spil til strategien for marketing i Amero ved at komme med inputs og udfordre.

Forbereder ugentligt planlægningsmøde

Forbereder vores ugentlige møde hvor vi tager en status på, hvordan den forgangne uge er gået, og hvor vi sammen planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at:

At du står over for et semester fra august eller september 2021, hvor nøgleordet for dig er praktik. Din uddannelse er formentlig inden for journalistik, kommunikation, marketing eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du synes tekstforfatning og storytelling er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine skriftlige evner og dygtiggøre dig inden for det i en digital kontekst. Du kan godt lide struktur, du ser dig selv som værende kreativ og SEO er ikke nødvendigvis et fremmedord for dig.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 25 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikeret til fingerspidserne for det, vi laver. Desuden har vi en god frokostordning og altid god kaffe klar med ét tryk.

Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at sætte ild til din evner som tekstforfatter?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort besvarer, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare. Har du spørgsmål til praktikmuligheden, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er ikke længere aktiv.