Ønsker du en karrieredefinerende praktikplads med fokus på din læring, og hvor du får lov at prøve dine idéer af og derved få solid og brugbar erfaring inden for digital marketing? Så skal du læse videre her.

Vores rejse i Amero de seneste år har været vild, og vi har brug for dig til at gøre den endnu vildere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige POS-løsninger, og vores viden og ekspertise skal nå ud til alle hjørner af DK. I din praktik hos os skal du være med til at indhente den viden og formidle den gennem website, Google, Facebook, LinkedIn, Instagram, email automation…og hvad der ellers er af muligheder, som du gerne vil bringe i spil inden for digital marketing. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.

Det er vigtigt for os, at du får hjælp og sparring og samtidig kan prøve en masse af, for din læring er den største prioritet for din praktik i Amero. I en mindre virksomhed, som Amero er, vil du få lov at sidde med egne ansvarsområder, hvilket er med til at rykke din faglighed inden for digital marketing.

Julie Rask Jensen
Marketing-praktikant
”Jeg er rigtig glad for at være i praktik hos lige netop Amero. Her er god stemning og jeg får lov til at prøve en masse af, samtidig med at jeg får sparring, når jeg har brug for det. Der er god plads til at tage mig den tid, jeg har brug for og til at vælge det JEG har allermest lyst til at lave.”

Er der et specifikt område inden for digital marketing, som du særligt brænder for, og som vi endnu ikke har implementeret i Amero, kan du også få lov at bringe det i spil. Det eneste vi forventer er, at du researcher grundigt i, hvorfor det vil skabe værdi for Amero. Vores nuværende praktikant, Julie, har eksempelvis implementeret Instagram som et nyt ben i vores digitale marketing.

Du skaber stor værdi i din 4-6 måneders praktik hos Amero, når du:

Onboarding

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero, og hvor du får lov at følge salg og support, så får du et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen.

Integreret del af vores kultur

Bringer din faglighed og personlighed i spil i teamet og bliver en integreret del af vores kultur, hvor du bidrager til, at vi som team lykkes.

Nyeste viden tilegnet

Løbende er undersøgende på digital marketing og tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du i spil til strategien for marketing i Amero ved at komme med inputs og udfordre.

Værdiskabende content

Udarbejder og implementerer content der skaber værdi for vores eksisterende kunder, og som samtidig er med til at genere flere leads ind i forretningen.

Forbereder ugentligt planlægningsmøde

Forbereder vores ugentlige møde hvor vi tager en status på, hvordan den forgangne uge er gået, og hvor vi sammen planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at:

At du står over for et semester fra januar eller februar 2021, hvor nøgleordet for dig er praktik. Din uddannelse er formentlig inden for marketing, IT eller kommunikation, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du synes digital marketing er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig inden for det. Dine IT-kundskaber er solide, for den på måde, vil du hurtigere kunne sætte dig ind i vores forretning.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nyopstartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 20 ansatte, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikeret til fingerspidserne for det, vi laver. Desuden har vi en god frokostordning og altid god kaffe på kanden.

Vi ønsker, at din tid hos os skal styrke din vej mod lige præcis den karrierevej, som du gerne vil og åbne dørene for dig.

Er du klar til at tage på et digitalt marketingseventyr?

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort besvarer, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte i praktikforløbet, og hvor længe forløbet kan vare. Har du spørgsmål til praktikmuligheden, er du meget velkommen til at ringe til Head of HR & Marketing, Sebastian Kastrup, på +45 69 13 79 43. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er besat.