Oprustning på flere fronter – Nye medarbejdere i Amero

Skrevet af Anne Lippert — 09/10/2019

Helena Andreasen

Den første nye medarbejder er Helena Andreasen, som egentlig ikke er så ny igen, da hun er tidligere praktikant i virksomheden. Helena er nu blevet ansat som marketingassistent, mens hun gør sin uddannelse færdig i Digital Konceptudvikling. Her passer Helena perfekt ind i billedet hos Amero, samt at hun har erfaringer fra hendes praktikperiode som markedsføringsøkonom hos Amero, hvor hun samlet set har været hos os i 3 måneder.

Jonas Møller Larsen

Jonas Møller Larsen er 27 år og er vores nye Junior Software Udvikler, og skal hos Amero have fokus på Frontend udvikling.

Vi har fanget Jonas lige efter han blev færdig med sin uddannelse, men han er allerede erfaren ift. IT og særligt Web og Frontend udvikling, og har tidligere arbejdet med både marketing, start-ups og innovation.

Jonas Myhlius

Den sidste nye mand, hedder også Jonas, men vi kalder ham Myhlius, så forvirringen ikke bliver for stor. Jonas Myhlius er blevet ansat som salgskonsulent og skal være en del af vores salgsteam, hvor han skal være med til at sælge kassesystemløsninger og rådgive vores kunder.

Myhlius har tidligere erfaring med at sælge for konferencer i USA, såsom sponsorater, stande mm. Ellers er han en ung mand på 23 år, som glæder sig til at opbygge en masser erfaring hos os.