For 10 år siden stiftede Kasper Smith en virksomhed, som havde til formål at gøre butikssalg og den efterfølgende bogføring nemmere. I 2021 kunne Amero – som virksomheden med tid kom til at hedde – fejre 10-års jubilæum og mere end 1000 aktive kassesystemer fordelt over Danmark, Norge, Færøerne og Grønland. 

Ameros kasseløsninger har FlexPOS kassesoftware installeret. Virksomheden FlexPOS startede i 2005 og var blandt de første “Software-as-a-service” kasseapparater. Softwaren forvandler en sammensætning af hardware (touch-pc, scanner, printer mv.) til det velfungerende kassesystem, det er i dag. 

I 2018, 2019 og 2020 vandt FlexPOS en Gazellepris, som Dagbladet Børsen hvert år uddeler til hurtigt voksende danske virksomheder.

Kasper Smith som administrerende direktør i FlexPOS

I marts i år skete der endnu en spændende udvikling for både Amero og FlexPOS. Efter at have sat sin underskrift på en lang række dokumenter, kunne Kasper Smith i starten af marts kalde sig majoritetsejer og administrerende direktør i FlexPOS.

I slutningen af foråret udtalte han på LinkedIn: 

“5. marts 2021 tog jeg hul på en ny rolle som CEO/Direktør hos FlexPOS ApS – et selskab jeg har kendt og arbejdet med i over 10 år. Vi har siden 2014 været 4 partnere og 2 af disse ville nye veje – jeg har derfor købt dem ud af selskabet og fortsætter rejsen med Jacob Ipsen ved min side sammen med det helt formidable team som virkelig har knoklet på – vi har store ambitioner for fremtiden – og vi har haft en hektisk forår […]

Jeg er ydmyg i den nye rolle, hvorfor nyheden først også egentlig springer nu – jeg har simpelthen bare haft en masse fokus på de kundevendte dele først.”

Kaspers rolle i FlexPOS er bl.a. at sætte en skarp retning for at optimere oplevelsen ved at skabe en tæt dialog mellem de mange forhandlere af systemet og udviklere i FlexPOS.

Han har stadig sin gang i Amero et par gange om ugen, hvor han som Co-CEO er en del af ledelsen – heriblandt sammen med den anden Co-CEO Jakob Højland – og han er med på en række større udviklingsprojekter på tværs af forretningen i forhold til Ameros softwareløsninger. Med den store vækst Amero har i øjeblikket, er der flere områder og muligheder på et strategisk niveau i forretningen, som skal udvikles for at fastholde det flotte momentum.

Ameros kunder er med til at forme FlexPOS-systemet

Butikken, cafeen, museet, loppemarkedet. Enhver feedback, ønske eller ide til at forbedre det nuværende kassesystem skal lyttes til. 

Det sker bl.a. ud fra en tæt dialog og et øget samarbejde mellem Amero og FlexPOS, hvor kunders beretninger og ønsker til Ameros support og konsulenter tages med i et udviklingsperspektiv, hvis det giver mening for de mange.

Stifter og Chief Innovation Officer i FlexPOS, Jacob Ipsen, ser store fordele i det øgede kundefokus:

Jacob Ipsen
Stifter og Chief Innovation Officer, FlexPOS
Med Kasper ombord som administrerende direktør i FlexPOS går vi en spændende tid i møde. Det er en stor fordel, at Kasper i mange år har været i direkte kontakt med de mennesker, som bruger kassesoftwaren hver dag. Han drives af innovation, og selvom jeg er pavestolt af det system, vi leverer i dag, ved jeg også, at det altid kan blive bedre. Det har vi som team tænkt os at sætte alt ind på at lykkes med.

Det hele går op i en højere enhed

Kaspers mange års erfaring med udvikling og salg af kassesystemer til det danske erhverv bringes med ind i udviklerrummet hos FlexPOS, hvilket bl.a. vil komme til udtryk i de brugerflader, som Ameros kunder oplever i den daglige brug af kassesystemet.

FlexPOS søger lige nu en Web Developer – se mere her.