Vi byder nye medarbejdere velkommen

Hos Amero har vi fokus på hele tiden at udvikle os, så vi fortsat kan hjælpe vores kunder med at optimere deres forretning. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at virksomheden Improved pr. dags dato er blevet inkorporeret i Amero. Det betyder, at Amero teamet er vokset med to medarbejdere og samtidig kan føje en række nye kompetencer til de eksisterende.

De tidligere medarbejdere fra Improved er specialister i at opbygge og optimere virksomheders websites og webshops, med kompetencer indenfor både design og udvikling. De har fokus på kundens forretningsmål og har dermed erfaring med at optimere brugervenligheden af kundens online forretning, samt øge andelen af besøgende som konverterer til kunder, og andelen af tilbagevendende kunder.

For vores kunder betyder det, at Amero nu i endnu højere grad kan være en samarbejdspartner på hele kundens detailløsning – fra butik til web, herunder kassesystem, økonomisystem, hjemmeside, webshop og integration imellem web og butik. Det betyder også, at Amero rent teknisk er i stand til at løse endnu mere komplicerede og kundetilpassede løsninger fremover.

Mød Ameros nye medarbejdere

Specialist i brugervenlighed, identitet og webdesign

René Albertsen

er specialist i brugervenlighed, identitet og web design, og har i mere end 5 år designet brugervenlige websites.

 

 

 

 

 

 

Amero får specialist i webudvikling og front-end

Theis Mikkelsen

er specialist i webudvikling og front-end. Theis har fokus på, hvordan teknologien kan være med til at løfte vores kunders forretningsmæssige mål.