I starten af september bød vi velkommen til vores to nye elever. De skal være hos os i de næste to år, hvor vi skal hjælpe dem på deres vej i deres uddannelse. De to elever bliver en del af henholdsvis vores rådgivningsteam og support- og leveranceteam. Lad os præsentere: Thomas og Kris!

Thomas Brill Nielsen

Thomas Brill Nielsen

Thomas bliver elev i vores team af rådgivende konsulenter, hvor han skal lære en masse om, hvordan vi hos Amero, rådgiver vores kunder til den rette løsning. I begyndelsen vil han primært arbejde med detailbranchen, og på sigt vil han blive introduceret til attraktionsbranchen.

Han glæder sig til at blive en dygtig rådgivende konsulent, når han er færdig med sit forløb, men lige nu glæder han sig allermest til ikke at være “ham den nye” og til at få styr på tingene, hvilket han heldigvis er godt på vej med! Thomas har selv arbejdet bagved et kassessystem hos 7/11, og sidste efterår var han i praktik i Silkeborg IFs salg og marketing afdeling. 

Thomas kommer oprindeligt fra Silkeborg, men nu bor han på Trøjborg med sin kæreste Katrine. I sin fritid bruger han rigtig meget tid på at træne sine fodboldpiger i VSK Århus og se en masse sport.

Kris Nielsen

Kris Nielsen

Kris er startet som supportelev hos Amero, hvor han de næste to år vil yde verdensklasse kundeservice til alle vores kunder. Kris’ fornemmeste opgave vil være at yde support, opsætte og levere POS-løsninger og undervise kunder og assistere i installation af kassesystemer.

Kris har været i supportbranchen i 5 år, hvor han bl.a. har siddet i en IT-virksomhed, der sælger batterier. Kris har også erfaring med optimering af kundeoplevelsen i forbindelse med support. Han glæder sig til at tilegne sig IT-kompetencerne til at støtte hans eksisterende support kompetencer. Han glæder sig til at tage telefonen, når Ameros kunder ringer ind!

Privat danner Kris par med sin kone Helle og deres søn Oliver på knap 3 år. De bor i Hatting udenfor Horsens i et hus fra 70’erne. Huset trænger til forbedringer, så det meste af Kris’ fritid bliver brugt på at renovere. Når der er tid til overs, tager han hul på et nyt projekt i huset. 

Vi glæder os over vores nye elever, for de bringer helt sikkert en masse med sig til både Amero og til vores kunder. De er allerede godt i gang med deres respektive arbejdsopgaver og nogle af jer har måske allerede talt med dem. 

Tag godt imod Thomas og Kris!