Amero oplever vækst og voksende kundeporteføljeAmero har pr. 1. januar 2017 ansat endnu en ny mand, da vi oplever vækst og en hastende voksende kundeportefølje . Vi har derfor fornøjelsen af at præsentere jer for Peter Rasmussen, som er ansat som salgs- og produktspecialist.

Peter har fået til opgave at servicere nye og eksisterende kunder, når de skal bruge hjælp til hardware og forbrugsstoffer. Ringer man ind på 77 34 34 80, kan det derfor blive Peter, som du får i røret. Samtidig skal han internt hjælpe vores forretningskonsulenter i forhold til specialløsninger inden for hardware og forbrugsstoffer. Det skyldes nemlig hans erfaring med rådgivning og salg af komplekse IT løsninger inden for industri/pos/digital signage og robuste enheder. Peter har desuden erfaring inden for salg af Internet og mobil produkter og har generelt en bred viden inden for hardware og tele produkter. Hvis der er noget som vi ikke har i vores standard sortiment, eller kunderne søger custom-løsninger, så kan Peter finde de rette produkter til at løse udfordringen.

Privat er gift og har i en alder af 38 fået 3 børn. Han interesserer sig for at rode med computer og anser sig selv som en rigtig pcnørd, da han har bygget pc systemer siden han var 15 år. Han passer derfor godt ind i teamet hos Amero og har allerede fra dag ét hjulpet vores kunder.

Så velkommen til Peter.