Amero kan tilbyde kundeklub i dit kassesystemet

Kundeklub, bonusklub og loyalitetsklub i ét

Ønsker du også at bruge dine markedsføringskroner fornuftigt, så sigt efter at skabe loyale kunder. Det betaler sig! Du får kundeklub, bonusklub i én løsning direkte integreret til kassesystemet. Læs mere om vores kundeklub her eller kontakt os og hør mere.

Hvorfor få en kundeklub?

Mange frygter at skabe bare endnu en kundeklub som kunderne ikke gider og som butikken/du ikke får gjort noget ved. Når det kommer til stykket, så er du selv herre over begge ting, men en ting er sikkert. En kundeklub kommer ikke af sig selv, og den driver heller ikke sig selv. Når det så er sagt, så mener vi stadig at mange butikker bør vælge at få en kundeklub. Vi har en del eksempler på butikker som har stor succes med sin kundeklub. Når successen udebliver ser vi desværre ofte en klar årsag hertil, nemlig at der ikke lægges energi heri.

Loyalitet belønner sig

Resultater fra nuværende kunder med kundeklubber viser sine tydelige tegn. Loyale kunder bruger flere penge end ikke loyale kunder. Faktisk viser resultater, at loyale medlemmer køber for op imod 38% mere end et ikke medlemmer. Vil det så ikke være rart med et salgsredskab som direkte måretter de loyale kunder, så vi kan kommunikere til dem?

Kontant-rabat er dyre end bonus

Giver du kontante rabatter i dag, så skulle du måske overveje, om en bonus var bedre for din økonomi. Bonus skaber ekstra salg, da den kun indløses ved nye køb. 100 kr. kontant rabat har kostet dig 100 kr. på bundlinjen. 100 kr. bonus giver et nyt salg I butikken. Ofte køber kunden for mere, men ellers er din relle omkostning blot kostprisen på din vare til 100 kr. dem?

Billig markedsføring

Hvad koster en annonce i en avis og hvad er effekten heraf? Det koster 25 øre at sende en sms og du er sikker på at ramme en potentiel kunde i din målgruppe. Resultater har vist, at 98% af dem som modtager en SMS læser den. Samtidig oplever mange butikker respons/øget salg indenfor 2 timer efter afsendelse af SMS.

Få et administrationssystem til din kundeklub
Amero er eksperter i kassesystemer og detail – ikke i kundeklubber. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af landets førende eksperter, virksomheden &Hype. Sammen har vi skabt en kundeklub, som arbejder sammen med dit kassesystem fra Amero. Opret kunden på kassen, online eller på mobilen. Saml og indløs bonus direkte på kassen.

 

LÆS MERE OM KUNDEKLUBBEN HER