I samarbejde med en af de førende eksperter indenfor kundeklubber i Danmark har vi udviklet Amero Kundeklub. Kundeklubben bygger på SMS-markedsføring, så du kan ramme din kunder med markedsføring direkte ned i deres lommer.

Hvad får jeg med en kundeklub?

  • Mulighed at oprette medlemmer på kassen og markedsføre direkte via SMS
  • Mulighed for bonusordning til dine kunder
  • Afsendelse af automatiske sms’er

Fordele med vores kundeklub:

Du får et simpelt kundeklubsystem integreret med FlexPOS, og kunderne får en
bonus fremfor rabat, som kan medføre mersalg. Se her de mange gode grunde til at vælge en SMS kundeklub:

ET LOYALT MEDLEM KØBER FOR OP IMOD 38% MERE END ET IKKE-MEDLEM

98% ÅBNER EN SMS OG LÆSER DEN

FLERE BUTIKKER OPLEVER AT 50% AF DERES OMSÆTNING ER PÅ MEDLEMMER

BILLIG MARKEDSFØRING VIA SMS, E-MAIL ELLER PUSH TIL APP

KØR DEN SAMME KUNDEKLUB PÅ FLERE BUTIKKER – MEDLEMMERNE KAN OPSPARE BONUS I ALLE BUTIKKER

BUTIKKER OPLEVER RESPONS ELLER ØGET SALG 2 TIMER EFTER AFSENDELSE AF SMS

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem med kundeklub

  • Effektiv kommunikation - med en kundeklub fra Amero kan du nemt og effektivt kommunikere direkte til dine trofaste kunder med SMS-markedsføring
  • Bonuspoint - du kan øge din kundefastholdelse ved f.eks. at tilbyde opsparing af point ved køb
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Lav segmentering i din markedsføring til kundeklubben

Der er kommet nye funktioner, som kan gøre din kundeklub endnu mere effektiv. Du har nu mulighed for at segmentere din markedsføring, hvilket betyder, at du kan sende SMS’er ud til kunder, som har udvist bestemt adfærd, eller du kan segmentere på baggrund af købsdata. På den måde kan du målrette din markedsføring meget mere, og henvende dig til kunder, som f.eks. har købt en bestemt ting, eller som ofte køber hos dig.

Segmentering af købsdata

Nu kan du segmentere på baggrund af medlemmernes købsdata. Opret en SMS-kampagne og klik på knappen ”køb”. Herefter vælges, om det er medlemmer som har ”købt” eller ”ej købt”. Herefter vælger du periode, varegrupper, beløb fra og til, og butikker.

Kundernes købsmønstre

Nu kan du segmentere på baggrund af medlemmernes købsdata. Når du ved hvad folk køber, er det nemmere at skræddersy dit budskab med SMS markedsføring. Du kan f.eks. sende kampagner til de personer, der før har købt dametøj, men du kan også sende ud til de personer, som ikke har købt noget i et halvt år – og dermed minde dem om dine gode tilbud.

Følg din e-mail kampagne op med SMS

Nu kan du ramme de kunder, som ikke læser dine nyhedsbreve. Vælg den e-mail kampagne du sidst har udsendt, og herefter vælger du, at SMS-kampagnen skal sende ud til de modtagere, som ikke har læst din mail. Du kan også sende til de medlemmer, der har læst din e-mail, har åbnet linket eller ikke har åbnet linket i det pågældende nyhedsbrev.

Segmenter efter tidligere SMS-kampagner

Her vælger du en tidligere SMS-kampagne, og vælger derefter, om den nuværende SMS-kampagne skal sendes til de medlemmer, som modtog den sidste kampagne, eller til de, som ikke modtog den sidste kampagne.

Send SMS til medlemmer med X antal stempler i stempelkortet

Du har nu mulighed for at segmentere efter stempelkort, samt hvor mange stempler medlemmet har. Det giver dig mulighed for mersalg, hvor du f.eks. kan sende en kampagne til alle dem, som kun mangler ét stempel for at have et fuldt stempelkort. Derved kan du få dem til at handle hos dig igen!

Send SMS markedsføring til de medlemmer, som ikke har din app

Du kan nu sende en SMS til de medlemmer, som ikke har din app – på den måde kan du minde dem om alle fordelene ved at have din app! Du kan også sende SMS’er til dem, der har din app, og informere om aktuelle tilbud, fordele osv.

Tilkøbsmuligheder

Du har altid mulighed for at tilkøbe flere funktioner til din kundeklub. Her kan du se et udvalg af de forskellige tilkøb

Købs- og bonusprogram

Med et købs- og bonusprogram er det muligt at belønne dine medlemmer, og give dem en anledning til at vende tilbage til dine butik.

E-mail modul

Få adgang til at lave e-mail markedsføring til dine kundeklubmedlemmer, gennem udbydere som fx. Mailchimp.

Automatisk SMS

Med automatiske sms’er kan du sende beskeder til dine kunder, når de opfylder et kriterium du bestemmer, fx. at de ikke har brugt deres bonus.

Ekstra butik

Kundeklubben passer til både enkelte butikker og landsdækkende kæder. Har du flere butikker, hvor du ønsker at kommunikere ud til en enkelt butiks kundeklubmedlemmer, kan du tilkøbe ekstra butikker.

Ekstra medlemsfelter

Med ekstra medlemsfelter kan du tilføje flere oplysninger om et medlem - eksempelvis hvis du ønsker at segmentere dine medlemmer på baggrund af postnummer, når en kampagne sendes ud.

Gruppekampagner

Dette modul giver dig mulighed for at opdele medlemmerne i forskellige kundegrupper, som eksempelvis har forskellige bonusordninger (eks. privatkunder og erhvervskunder).

Kundeklub som app

Kundeklub som app

Vi kan tilbyde et kundekort som mobilapplikation, så dine kunder slipper for at have yderligere plastikkort i pungen. Kundeklubben er dog ikke afhængig af en mobilapp, så kunden kan blot oprettes med mobilnummer, og bruge det som medlemsnummer, når de kommer og handler i din forretning. Som fysisk butik i dag er det vigtigt at fastholde sine nuværende kunder, og øge omsætningen til den enkelte kunde.

Det handler reelt om at kunne markedsføre sig billigt direkte ned i lommen på dine kunder. Det er simpelt at konvertere en kunde til medlem, blot ved at spørge om de kunne tænke sig at opspare bonus, og derefter spørge efter deres mobilnummer.

Se præsentation af app her:

Amero kan tilbyde kundeklub i dit kassesystemet

Kundeklub, bonusklub og loyalitetsklub i ét

Ønsker du også at bruge dine markedsføringskroner fornuftigt, så sigt efter at skabe loyale kunder. Det betaler sig! Du får kundeklub, bonusklub i én løsning direkte integreret til kassesystemet. Læs mere om vores kundeklub her eller kontakt os og hør mere.

Hvorfor få en kundeklub?

Mange frygter at skabe bare endnu en kundeklub som kunderne ikke gider og som butikken/du ikke får gjort noget ved. Når det kommer til stykket, så er du selv herre over begge ting, men en ting er sikkert. En kundeklub kommer ikke af sig selv, og den driver heller ikke sig selv. Når det så er sagt, så mener vi stadig at mange butikker bør vælge at få en kundeklub. Vi har en del eksempler på butikker som har stor succes med sin kundeklub. Når successen udebliver ser vi desværre ofte en klar årsag hertil, nemlig at der ikke lægges energi heri.

Loyalitet belønner sig

Resultater fra nuværende kunder med kundeklubber viser sine tydelige tegn. Loyale kunder bruger flere penge end ikke loyale kunder. Faktisk viser resultater, at loyale medlemmer køber for op imod 38% mere end et ikke medlemmer. Vil det så ikke være rart med et salgsredskab som direkte måretter de loyale kunder, så vi kan kommunikere til dem?

Kontant-rabat er dyre end bonus

Giver du kontante rabatter i dag, så skulle du måske overveje, om en bonus var bedre for din økonomi. Bonus skaber ekstra salg, da den kun indløses ved nye køb. 100 kr. kontant rabat har kostet dig 100 kr. på bundlinjen. 100 kr. bonus giver et nyt salg I butikken. Ofte køber kunden for mere, men ellers er din relle omkostning blot kostprisen på din vare til 100 kr. dem?

Billig markedsføring

Hvad koster en annonce i en avis og hvad er effekten heraf? Det koster 25 øre at sende en sms og du er sikker på at ramme en potentiel kunde i din målgruppe. Resultater har vist, at 98% af dem som modtager en SMS læser den. Samtidig oplever mange butikker respons/øget salg indenfor 2 timer efter afsendelse af SMS.

Få et administrationssystem til din kundeklub
Amero er eksperter i kassesystemer og detail – ikke i kundeklubber. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af landets førende eksperter, virksomheden &Hype. Sammen har vi skabt en kundeklub, som arbejder sammen med dit kassesystem fra Amero. Opret kunden på kassen, online eller på mobilen. Saml og indløs bonus direkte på kassen.

 

LÆS MERE OM KUNDEKLUBBEN HER