Lokal butik i Risskov med kundeservice i højsædet

Hos Amero kommer vi rundt til mange forskellige butikker i hele landet. Fælles for dem alle er at en god kundeoplevelse er vigtigt.. En af de butikker er Clara H i Risskov. 

Clara H er en livsstilsbutik til kvinder. De sælger tøj, smykker, boliginteriør og blomster. Uanset hvor du kigger hen, bugner butikken af lækre sager. 

Glade og tilfredse kunder er det vigtigste 

Når man besøger butikken, er du fra det sekund du træder ind i butikken ikke i tvivl om, at god kundeservice er det vigtigste for Bettina og hendes ansatte. Faktisk vægter de god kundeservice så højt, at de i 2021 er nomineret til prisen for den absolut bedste service i Aarhus ved Aarhus hylder prisen. 

En af de ting, Bettina og hendes ansatte udpeger som en af grundene til, at de har mulighed for at udøve så god kundeservice, er at de sparer tid med deres nye kassesystem fra Amero. 

Men en anden ting, Clara H også har fået med deres nye kassesystem, er hurtig hjælp, hvis der opstår problemer med kassen. Bettina forklarer selv …. 

“Hvis vi har problemer med kassen, så ringer vi bare, og det er mega godt. Da vi fik kassen, havde vi en udfordring, men det blev løst på en rigtig god måde med god dialog på telefonen. Og så tager de telefonen, når man ringer og hvis de ikke lige ved det, ringer de tilbage med det samme. Det synes jeg er en rigtig stor fordel.”

Blomsterbuket i lyserød og gule farver
Kvinde står og kigger på hendes vare i forretningen
Blomsterbuketter ude foran butik

Med Amero har vi fået det vi manglede før

Under vores besøg i Clara H, understreger Bettina flere gange, at det er vigtigt for hende at have tid til kunderne. En af de ting, der har gjort at hun har fået mere tid til kunderne, er at hun har fået et brugervenligt og logisk kassesystem med fine funktioner, som hun har manglet. Bettina forklarer selv:

Ved vores skifte til Amero, har vi fået nogle funktioner vi manglede ved vores tidligere leverandør. Vi manglede blandt andet det med lige at kunne printe et byttemærke, parkere en bon, finde stregkoder og søge efter en vare. Det er sådan nogle små hverdagsting, vi førhen skulle bruge lang tid på.

 

Udover et brugervenligt og logisk kassesystem, har Clara H også en webshop integration til deres kasse. På den måde er Bettina altid sikker på at lageret stemmer – uanset om varerne sælges på webshoppen eller butikken på Nordre Strandvej.

 

“Amero hænger sammen med vores webshop system, og det fungerer også rigtig godt. Både med kassen og vores lagerstyring på det. En af de største værdier er at det fungerer og lageret stemmer. Vi er altid sikre på, at vi ikke sælger en vare på webshoppen, vi ikke har i butikken. Det sparer os for dårlig service og derfor er vi rigtig glade for at vores webshop og kassesystem snakker sammen.”

 

Du læse mere om, hvordan du får en webshop integration her