Har du klargjort din butik til julesalget?

Hos Amero har vi gennem hele 2014 været i gang med at optimere en lang række interne processer for at strømline vores kundeservice og support. Samtidig har vi fyldt vores lager godt op med labels, bonruller og diverse hardware komponenter, så vi er rustet til at klare eventuelle udfordringer, som vores kunder må have. Har du og din butik husket at gøre det samme?

Ofte opdager man først problemer, når det er for sent. Dette kan desværre også til tider ske hos os. Vi prøver dog altid at lære af disse fejl og har derfor valgt at ligge en masse kræfter internt i efteråret, som bærer frugt nu her, så alle kunder kan nyde godt af det, når det rigtigt går løst med julehandlen. For os handler det om at optimere og forebygge og du kan gøre det samme i din butik.

Hvad kan du eksempelvis gøre? Vores råd.

Vi kan selvfølgelig nævne en masse ting, som kan fokuseres på i forhold til spacemanagement, online og offline markedsføring og meget mere, men vi vil her tage udgangspunkt i din drift i relation til vores kasseløsning.

Lav en procedure for bestilling af bonruller, labels og andre forbrugsgoder, så du eller dine ansatte altid bestiller i god tid. Vi kan desuden tilbyde alle vores kunder faste forsendelser eller faste opkald/email reminder med x antal måneders mellemrum, hvis det kan hjælpe.

Har du de rette varer på lager og i de rette mængder? Du kan bruge vores rapporter til at kigge på antal solgte produkter for en given periode, som kan bruges i din indkøbskalkulering.

Synlige bytteregler. Skilter du med dine bytteregler på din bon eller andre steder? Hvis ikke, så kan vi skrive det direkte på bonen. Kontakt evt. en af vores konsulenter på 77 34 34 80.

Fokuser på god kundeservice. Dine konkurrenter sælger de samme varer, men mennesker agerer forskelligt. Hvordan er din service, når der er fart på? Husker du/I stadig at gennemføre et salg med et smil sidst på dagen?

Kan du følge med kundestrømmen i butikken med dit nuværende antal kasser? En ekstra kasse i butikken har ikke samme omkostninger som forbundet den første. Tænk over hvorvidt ekstra omkostninger måske dækkes ind af øget omsætning, når folk ikke går pga. lange køer til kassen.

Bruger I kundedisplayet til et fremvise tilbud og andre spotvarer? Vi oplever, at fokusprodukter hos flere af vores kunder, som gør en aktiv indsats i promoveringen af varer direkte på kundedisplayet konkret resulterer i en øget omsætning af den givne vare.

Bruger I Amero aktivt som sparringspartner? Hos Amero er alle medarbejdere tidligere butiksansatte. Vi har alle haft med kunder at gøre og vi har det stadig. Nu hjælper vi blot butikker i alle afskygninger og størrelser. Derfor tillader vi også at kalde os selv for detailspecialister. Foruden at sætte et system op og undervise dig, så arbejder vi dagligt med at lette arbejdsgangene for en lang række kunder, nemlig dem som spørger os til råds og dem bruger os aktivt som sparringspartner i deres forretning. Ofte har vi hjulpet andre i samme situation som dig og måske har vi en løsning eller en bedre metode klar. Alle butikker er reelt unikke, men ofte ser vi alligevel mange ligheder på kryds og tværs. Og husk på.

Det koster jo ikke noget at stille spørgsmål… Så er du klar til julehandlen?