Vi ved alle, at med MobilePay er det effektivt og nemt at overføre penge til hinanden. Men du kan også bruge det til dit erhverv, hvor du kan modtage betaling med MobilePay i dine fysiske og online butikker. Derfor har vi lavet en nem forklaring på, hvad MobilePay er og hvorfor det er smart at have i butikken.

Der findes flere forskellige MobilePay løsninger til afdækning af dine behov til mobilbetaling. Uanset hvilken løsning du søger, afhænger det ikke af om du sælger produkter eller services, webshops eller apps, men afhænger af hvilke betalingsudstyr og økonomisystem din virksomhed benytter sig af.

Nu tænker du sikkert, hvad er fordelen så for mig? Fordelen er at du får en integreret mobilbetalingsløsning, som fungerer med dit eksisterende kassesystem. Du får lave transaktionsomkostninger, som du kun betaler for, når du har transaktioner og dertil kan du straks se at pengene går direkte ind på din konto, så snart transaktionen er gennemført. Generelt giver det værdi for din virksomhed at benytte sig af MobilePay, hvis du søger en løsning, der kan tilbyde dine kunder at betale kontaktløs med mobilen.

Smart løsning til Webshops

Har du en webshop, er det en fordel, fordi det er nemt at forudsige en handel og en overskydende betalingsfaktor. MobilePay betalinger bygger som udgangspunkt på to-faktor-godkendelsen for at sikre dig og dine kunder. Det der i daglig tale bliver kaldt for to-faktor-godkendelse betyder at der minimum skal være to faktorer for at en elektronisk betaling kan godkendes. Udgangspunktet er at din kundes MobilePay app er knyttet til kundens mobil og at kunden kan åbne appen med en personlig kode eller fingeraftryk/ansigtsgenkendelse for at betalingen kan godkendes.

I dag har mere end 2,2 millioner brugere i Danmark MobilePay og hyppigt bruger det som betalingsmiddel. Med det er det særligt vigtigt at dit kassesystem kan tage imod mobilbetaling for at du kan dække dine kunders behov for betalingsformen. Det er smart og det er effektivt i dagligdagen for både dig og dine kunder.

Vælg mellem MyShop og Point of Sale

Hos Amero kan du vælge mellem MobilePay Myshop eller MobilePay Point of Sale som en løsning til din butik eller webshop. Med MobilePay Myshop kan dine kunder overføre penge til dit MyShop nummer. Løsningen er ikke integreret med dit kassesystem, men du er hurtigt i gang og skal ikke have ekstra udstyr. Vælger du en Point of Sale løsning hos Amero får du en løsning, der er integreret med dit kassesystem og lader kunden betale trådløst med mobilen.

Som erhvervskunde kan du med en MobilePay-løsning hos Amero reducere mængden af kontanter, hvis du tilbyder dine kunder at betale med telefonen. Det kan for dig, øge sikkerheden og frigive tid, du førhen har brugt på at håndtere kontanterne. For dine kunder øger det fleksibiliteten, idet de får muligheden for at handle med mobilen ved hånden.

Vælger du en MobilePay løsning hos Amero findes der også en løsning der passer til dig og dine kunder, uanset hvordan din butik ser ud.